07 / 05 / 2024

miami emlak

miami emlak

ABD'de krizle 70 bin dolarlara kadar düşen ev fiyatları Miami'yi gözde yaptı. Miami'de ev alan Türklerin sayısının 30 bini bulduğu belirtiliyor.

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, düşük emlak vergisi gibi avantajları sunan Miami, gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu...

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Türkler rotasını ABD emlak piyasasına çevirdi!

Son 3-4 yıldır Türk yatırımcıların ABD emlak piyasasına ilgileri arttı. Son 2 yıl içerisinde sadece Miami bölgesine yapılan yatırım tutarı 100 milyon doları geçti...

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Emel Onur, Realtor'un emlak sektörü elçisi oldu!

Lead Consulting Group'un CEO'su ve Miami’nin en önder emlak danışmanlarından Emel Onur, Amerika emlak dünyasının en  yaygın online gayrimenkul satış sitesi realtor .com’un sektör elçisi olarak seçildi...

10 soruyla Miami’den ev almak!

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi ve Lead Consulting Group'un CEO'su Emel Onur, Miami’den ev almak isteyenlerin merak ettiği soruları yanıtladı....

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Miami, gayrimenkulde uzun vadeli yatırımlarla yükseliyor!

Güçlü emlak piyasasıyla adından söz ettiren ve uzun vadeli yatırımlarla yükselmeye devam eden Miami, proje aşamasındaki satışlar hariç toplam 10,9 milyar Dolar değerinde büyüklüğe ulaştı..

Miami Türk yatırımcı için çok cazip!

Miami'de "Keller Williams Miami Beach'in bünyesinde hizmet veren profesyonel Emlak Danışmanı Atilla Ozan Yıldız, Türklerin Miami'ye ciddi bir ilgisi olduğunu belirtti.

miami emlak Haberi

miami emlak


Miami'de sokaklarda Türkçe konuşulmaya başlandı. ABD'nin çok popüler olan bu şehrinde emlak fiyatlarının krizle yüzde 70'e yakın düşüş kaydetmesi sonrası Türk yatırımcılar bölgede çok önemli alımlar yaptı. Remax Miami yetkilisi Bey Atmaca, Miami'de ev alan Türk yatırımcı sayısının 30 bine yaklaştığını söyledi. ABD'nin her mevsim sıcak iklimi ile cezbeden Miami kenti, kriz sonrası gayrimenkul fiyatlarındaki hızlı düşüş sonrasında Türkiye'den yatırımcıları cezbetti.

Miami'de gayrimenkul danışmanlığı yapan Rüyam Soysal, "Artık sokaklarda Türkçe konuşulur hale geldi. Şehirdeki fırsatlar çok sayıda Türk bireysel yatırımcıyı cezbediyor. 100 milyon doların üzerinde yatırım yapanlar var" dedi. Miami bulunduğu konum itibarıyla hem Amerika'nın hem de dünyanın en çok turist ve yatırımcı çeken şehirlerinden biri. Amerika'nın tamamında olduğu gibi Miami'de de emlak fiyatları 2000-2006 döneminde çok ciddi seviyede arttı....