27 / 04 / 2024

mide balonu

mide balonu

Diyet yapmak bana göre değil diyorsanız işte bu haber tam size göre… Pandemiye tam anlamıyla veda ettiğimiz şu günlerde başımız evde çalışma koşulları ve hareketsiz yaşamla birlikte aldığımız kilolarla dertte….

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Konut getirisi en az 2 sene borsanın altında kalacak! Konut balonu patladı mı?

Milyonlarca kişi ev fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merakla araştırıyor. Peki konut balonu patladı mı? 36,1 bin takipçili Kripto yatırımcısı, X sosyal medya hesabından 

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

Ünlü ekonomistten korkutan iddia! ‘Ticari gayrimenkul balonu patlayacak!’

2006’da kaleme aldığı “Konut balonu muhtemelen patlayacak” makalesi ile tüm dünyayı sarsan 2008 finansal krizini tahmin eden ABD’li ekonomist Gary Shilling, yeni bir uyarı yaptı: “Şimdi en büyük balonun ticari gayrimenkul olduğunu öngörüyorum.”

Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? Ev alacaklar dikkat! 

Dünyada en yüksek emlak balonu riskine sahip şehir belirlendi. Peki Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları neden hızla artıyor? Konutta balon var mı?

Konut fiyatları ile ilgili merak edilen sorulardan biri, balon olup olmadığı oluyor. Prof. Dr. Ali Hepşen, bugün konut piyasasındaki balonu değerlendirdi. 

Konut balonu o tarihte şişmeye başladı! Ünlü ekonomist grafiklerle açıkladı...

Konut fiyatları aldı başını gitti. Arz talebi karşılamayınca fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Merkez Bankası eski Baş ekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara konut fiyatlarının yükselişe geçtiği tarihi duyurdu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emlak ve kira piyasası hakkında açıklama: Dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Emlak ve kira piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan dengeye kavuşacak diye belirtti. Erdoğan, "Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

Konutta yüksek fiyat balonu patlıyor mu? Daire satışları mart ayında yüzde 23 oranında geriledi!

TÜİK verilerine göre konut satışları mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22.8 oranında düşerek 80 bin 214 adet olarak gerçekleşti. 3 aylık dönemde ise sadece 225 bin konut satılabildi.

Ekonomi dünyasının ünlü ismi ikaz ışıklarını yaktı! Dünya tarihinin en büyük balonu!

ABD`li girişimci, iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, yatırımcıları kağıda yatırım yapmayı bırakmaya ve fiziki altın almayı düşünmeye çağırdı.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Dolar sonbaharda kaç lira olacak? Borsada ralli sürecek mi? Altın fiyatları ne olacak?

Dolar sonbaharda kaç lira olacak? Borsada yükseliş sürecek mi? Yoksa borsanın balonu patlayacak mı? Piyasa uzmanı Devrim Akyıl anlattı.

mide balonu Haberi

mide balonu

Peki bu süreçte alınan kiloları hiçbir şekilde veremediğinizi ve diyet yapmakta zorlandığınızı mı düşünüyorsunuz.Diyetisyenlerin kapısını çalanların çoğu verilen listelere uymakta zorlandığından şikayetçi.Tıp dünyasında bu konu ile ilgili önemli adımlar atıldı ve bizler de bu konuyu dikkate aldık
Peki hızlı ve kalıcı kilo vermek için neler yapmalıyız.Bu sorunun cevabını sizler için araştırdık…. 

Öncelikle sağlıklı ve bilinen yöntemlerin bir kaçı şöyle…

Şok diyetlerden kesinle uzak durun!

Çok düşük kalorili diyetler bağışıklık sistemimizi olumsuz yönde etkileyip hastalıklara ve kas kaybına davetiye çıkarıyor.Aç kalmadan düzenli beslenerek kilolarınıza veda edebilirsiniz.
Düzenli su tüketimi de vücudun günlük su ihtiyacını karşılayarak vücudunuzu yağlardan arındırıp kilo verebilirsiniz.Günde en az 3LT su tüketerek kilo vermenizi hızlandırmanızın yanısıra cildinize de faydalı olacaktır.
Spor ve egzersizi hayatınıza dahil etmek metabolizmanız için oldukça...