19 / 05 / 2024

milas yat limanları

milas yat limanları

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.'ye ait toplam 142 bin 879 metrekarelik yat limanı alanı için onaylanan nazım imar planı ile uygulama imar planı değişikliklerine yapılan itirazlar reddedildi...

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Milas arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Milas arsasına ilişkin açıklama yaptı. Peki, Emlak Konut Milas arsasının değeri ne kadar? İşte detaylar...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Zeynep Aktaş, bugünkü köşesinde güvenli yatırım araçlarını kaleme aldı. İşte Zeynep Aktaş'ın 'Yatırımda rota güvenli limanlar' başlıklı yazısı...

Kanal İstanbul'da yat limanları için arsa tahsisi teklifi!

AKP tarafından Meclis’e sunulan yeni ‘turizm torbası’nda, Kanal İstanbul’un turizm alanları için de uygulanabilecek hükümlerde ‘yat limanları’ için arsa tahsisine yer verildi. 

Milas'ta OSB yatırımcıları tapularına kavuştu!

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırımcıları, düzenlenen yer tahsisi kurasıyla fabrikalarını inşa ettirecekleri bölgeleri belirledi. 

Türkiye 757 milyar TL'lik yatırımla ulaşımda çağ atladı!

Son 17 senede yapılan 757 milyar TL'lik yatırım, ulaşım alanında Türkiye’ye çağ atlattı. Yeni havalimanları, YHT’ler, bölünmüş yollar, tüneller ve limanlar, Türkiye’yi uluslararası arenada da öne çıkardı.

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

Kanal İstanbul ile 2 yat limanı geliyor!

Çılgın proje Kanal İstanbul projesi ile Küçükçekmece ve Sazlıdere yat limanları ile ilave 2 bin 60 teknenin yanaşabileceği limanlar yapılacak...

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

İzmir'e 7 yeni marina geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 35 İzmir projesi içinde yer alan 7 yat limanının tamamında alt yapı hazırlıklarını kapsayan proje ihalesi yapıldı. Buralarda çalışmalar sürerken 1600 yat kapasiteli Şifne, Turan ve Şakran yat limanlarının 2017'de yapım ihalesine çıkacağı öğrenildi.

milas yat limanları Haberi

milas yat limanları

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsam ve programında bulunan, Milas'ın Güllük Beldesi sınırları içinde yer alan Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.'ye ait toplam 142 bin 879 metrekarelik yat limanı alanı için onaylanan nazım imar planı ile uygulama imar planı değişikliklerine yapılan itirazları reddetti. Böylece limanının önünde engel kalmadı. 



Posta...