27 / 04 / 2024

Millet bahçesi projeleri

Millet bahçesi projeleri

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." dedi. Erdoğan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi de verdi...

Bergama Millet Bahçesi için TBMM'ye önerge verildi!

İzmir Milletvekili Bedri Serter, Bergama'da yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Türkiye'de yapımı devam eden millet bahçesi projeleriyle ilgili araştırma önergesi hazırladı...

81 ilde 7.5 milyar TL'lik millet bahçesi projesi var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çekmeköy Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kurum, ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum'dan 81 şehre millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Biz hep 81 ilimizde dedik ki, 'Yeşil alanları artıralım, millet bahçeleri yapalım.' Bu çerçevede 250'yi aşkın millet bahçesinin şu an tüm Türkiye'de inşası gerçekleştiriliyor." dedi.

Ömer Bulut'tan millet bahçesi açıklaması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada "TOKİ olarak 182 millet bahçesi planladık.11 millet bahçesini tamamlayıp, halkımızın kullanımına sunduk. 55 millet bahçesinin yapımı devam ediyor." dedi.

Murat Kurum: Şehirlerimize kazandıracağımız yeni eserlerin temelini atıyoruz!

Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde devam eden projeler hakkında açıklamalar hakkında açıklama yaptı. 

İşte şehirlere nefes aldıracak millet bahçeleri!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye genelinde birçok millet bahçesini hayata geçiriyor.  81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi yapmayı hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın güncel millet bahçesi projeleri şu şekilde...

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!

Yaptıkları tüm inşa faaliyetlerinin, konutların, iş yerlerinin, kamu binalarının sıfır atık uyumlu, yalıtımlı, enerji verimli, akıllı ve çevreci binalar olduğunu belirten Kurum, ayrıca şehirlere nefes aldıran 300'e yakın millet bahçesi yaptıklarını belirtti.

Murat Kurum'dan 81 ile millet bahçesi müjdesi!

Murat Kurum, 81 ilde millet bahçesi çalışmalarının sürdüğünü belirtti ve "23'ünün açılışını Cumhurbaşkanımız teşrifleriyle gerçekleştirdik. Şu an devam eden 212 millet bahçesi projesi var" dedi...

Murat Kurum'dan her ile millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2023'e geldiğimizde her ilimizde en az bir tane millet bahçesi yapmış olacağız. Şu an devam eden ve değeri 14 milyar lirayı bulan 207 millet bahçesi projemiz var. Etaplar halinde bunları tamamlıyoruz." diye konuştu.

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. Millet bahçelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Millet bahçesi projeleriyle ilgili 5 soru!

2019 yılında yapılan ve ihaleye çıkılan millet bahçeleriyle ilgili çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

81 kente 81 milyon metrekare millet bahçesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi yaparak, kişi başı yeşil alanı 15 metrekareye çıkarma hedefiyle projelerimizi yapıyoruz" diye konuştu...

Murat Kurum: 81 ile 81 millet bahçesi sözümüz var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "81 ile 81 millet bahçesi sözümüz var. Şehitler diyarı Niğde'mize de bir millet bahçesi yapmamız gerekir diye istişare ettik. Eski stadyumun bulunduğu yaklaşık 44 bin metrekarelik alanı millet bahçesi yapıyoruz" dedi...

Şehirleşmede yatay mimari esas alınacak!

Şehirleşmede yatay mimarinin esas alınacağını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Kentsel ortak yaşam, kentsel aidiyet, mahalle kültürü ve kent bilincini geliştirecek strateji ve uygulamaların yaygınlaştırılması sağlanacaktır" dedi...

Millet bahçesi projeleri TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye genelindeki millet bahçesi projelerine dair bazı verilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

81 kentte 66 milyon metrekare millet bahçesi inşa edilecek! 

Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devam eden millet bahçesi projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ'den 13 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 13 şehirdeki yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Yeni millet bahçesi projeleri için start veren TOKİ, Çankırı Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Antakya Millet Bahçesi 25 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 11 yeni millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 9 şehirdeki millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı...

İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul'daki yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Millet bahçesi projeleri Haberi

Millet bahçesi projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yaptığı dahilinde, KKTC Cumhuriyet Meclisi Özel Oturumu'na katıldı ve milletvekillerine hitap etti.

- "Cumhurbaşkanlığının külliyesinin proje çalışmaları bitti"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Erdoğan, şöyle konuştu:

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığının ne doğru dürüst bir Cumhurbaşkanlığı binası veya külliyesi var veyahut da ne doğru dürüst bir parlamento binası var. İşte parlamento binamız burası. Biz bunu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yakıştırmıyoruz. Aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki bina, malum İngilizlere ait bir gecekondu, onu da yakıştıramıyoruz.

Cumhurbaşkanlığının bu külliyesiyle ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz. Nerede başlıyoruz? Belki onu merak ediyorsunuzdur. Metehan bölgesinde. Silahlı kuvvetlerimizle de görüşerek orada bir 500 dönüm araziyi bu iş için tahsis ettik ve bu 500 dönüm arazi...