29 / 04 / 2024

Milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarlar

Milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarlar

25. dönem milletvekili seçimlerinde birçok parti, inşaat mühendisleri ile mimarları adayları arasında gösterdi. İşte, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçlarına göre milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarlar...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!

Türkiye'deki inşaat şantiyelerinde işçi krizi alarm veriyor. Ülkenin uzun yıllardır büyüme lokomotifi olan inşaat sektöründe istihdam sayıları gün geçtikçe geriliyor. Bu noktada çalışan sayısı 2.5 milyondan 1.8 milyona düştü.

İnşaat demiri fiyatları resmen fırladı! Fiyatlar ne kadar oldu?

İnşaat yaptıracak olan kişiler için maliyet kalemlerinden olan inşaat demiri fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, bir ton inşaat demirinin fiyatı kaç liraya yükseldi? Fiyatlarda son durum ne? İşte konuya ilişkin merak edilenler...

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat malzemeleri içinde en önemli bir yere sahip olan inşaat demirinin fiyatı düşmeye başladı. İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörü yeniden yükselişe geçti!

2018'den itibaren daralma eğiliminde olan inşaat sektörü, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgının ortaya çıkmasından nasıl etkilendi?

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

İnşaat sektöründe 5 müteahhit firma 161 milyar TL'lik iş üstlendi!

Türkiye ekonomisinde lokomotif sektör olan inşaat sektöründe, son 5 senede en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitler belirlendi. Türkiye'de en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitlere son 5 senede verilen 55 ihalede tam 161.3 milyar Türk Lirası tutarındaki işi 5 firma üstlendi. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarlar Haberi

Milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarlar

Milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarlar!

25. dönem milletvekili seçimlerinde birçok parti, inşaat mühendisleri ile mimarları adayları arasında gösterdi. Peki, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçlarına göre kimler milletvekili oldu?


Milletvekili olan inşaat mühendisleri kimlerdir? Milletvekili olan mimarlar kimlerdir? Milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarların isimleri ile özgeçmişleri şu şekilde;



Mimar Fatma Güldemet Sarı, Ak Parti Adana Milletvekili oldu.

Fatma Güldemet Sarı kimdir?


Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Ak Parti Aksaray Milletvekili oldu.

Nevzat Palta kimdir?


İnşaat Mühendisi Mahmut Sami Mallı, Ak Parti Ankara Milletvekili oldu.

Mahmut Sami Mallı kimdir?



Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Parti Çankırı Milletvekili oldu.

Hüseyin Filiz kimdir?



İnşaat Mühendisi Salih Koca, AK Parti Eskişehir Milletvekili oldu.

Salih Koca kimdir?



İnşaat Mühendisi Metin Külünk, Ak...