28 / 08 / 2024

milli emlaktan muğlada satılık arsa

milli emlaktan muğlada satılık arsa

Muğla'da bulunan arsanın satışı ihale usulüyle 4 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Aydın ve Muğla’da 39 adet arsa ve arazi satılıyor! 60 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Milli Emlak ve belediye Aydın ve Muğla’da 39 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 60 bin TL’den başlayan fiyatlardan satılacak arazilerin satışıyla ilgili ayrıntılar

Milli Emlak, Muğla ve Afyonkarahisar'da yüzde 20 indirimle 14 arsa satıyor! 

Milli Emlak, Muğla ve Afyonkarahisar'da yer alan 14 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ilanlar...

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan iki şehirde KDV'den muaf arazi fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 45 bin TL'den başlıyor.

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

Milli Emlak'tan iki şehirde arsa satışı! 70 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Muğla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 70 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak iki şehirde 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Gaziantep'te yer alan KDV'den muaf arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı ihale ilanları...

Milli Emlak'tan hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf arazilerin fiyatları 45 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak satış: 2 şehirdeki 9 adet arsa ve arazi taksit fırsatıyla satılıyor! 

Milli Emlak, Muğla ve Kastamonu'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış Mayıs 2024...

Milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Gayri safi yurtiçi hasılada yaşanan artış, emeklilere zam müjdesi getirmişken pek çok kişi de milli gelir zammı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

milli emlaktan muğlada satılık arsa Haberi

milli emlaktan muğlada satılık arsa


Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan arsanın muhammen bedeli 4 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 4 Temmuz 2013'te ihale usulüyle yapılacak.


İlanın detayı için