14 / 05 / 2024

Milli Mensucat lojman yangını

Milli Mensucat lojman yangını

Adana'da, 1907'de kurulan kentin en eski iplik ve dokuma fabrikası Milli Mensucat'ın atıl durumdaki lojmanının çatısında yangın çıktı. Yangın, müzeye dönüştürülecek fabrikaya sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Son zamanlarda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve konutlar, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Son yayınlanan ilana göre ucuza lojman satışı gerçekleşecek. Bu kapsamda, 480 bin TL değerindeki müstakil evin satış şartları da merak konusu oldu.

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

Milli Emlak'tan lojman fırsatı! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa Yıldırım'da kamu lojmanı satışı için ihale düzenliyor. Merakla beklenen ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

İstanbul'da Milli Emlak 16 lojman satıyor! 

İstanbul'da Milli Emlak 16 lojmanı satıyor. Peki satışa çıkarılan lojmanların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan lojmanlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

2022 yılı lojman kiraları belli oldu!

2022 yılı lojman kira bedelleri belli oldu. Lojman bedelleri, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan 407nolu Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında yer aldı...

Lojman kiraları artış oranı 2021!

402 nolu Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında 2021 yılı lojman kiraları açıklandı. Peki, lojman kiraları artış oranı 2021 ne kadar?

2021 lojman kiraları açıklandı!

Resmi Gazete'de yayınlanan Milli Emlak Genel Tebliği'nde 2021 lojman kiraları açıklandı. İşte 2021 lojman kira fiyatları...

Lojman kira fiyatları 2021!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği'ne göre lojman kira fiyatlarına 2021 yılında zam geldi. İşte lojman kira fiyatları 2021...

2021 yılı lojman kiraları belli oldu!

2021 yılı lojman kira bedelleri belli oldu. Lojman bedelleri, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan 402 nolu Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında yer aldı...

Muğla'da 51 kamu lojmanı 11.8 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

Denizli Milli Emlak'tan 13.3 milyon TL'ye satılık 78 lojman!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Şirinköy mahallesinde yer alan 78 adet lojmanı 13 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Milli Emlak ve bankalar arasında 'lojman kredisi' anlaşması!

Kamu lojmanlarının satışa çıkmasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile bankalar arka arkaya anlaşma yapmaya başladı. En uygun lojman kredisi hangi bankada?

Milli Mensucat lojman yangını Haberi

Milli Mensucat lojman yangını


Tarihi iplik ve dokuma fabrikasının atıl durumdaki lojmanının çatısında çıkan yangın, fabrikaya sıçramadan söndürüldü.


Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi'nde 1907'de kurulan kentin en eski iplik ve dokuma fabrikası Milli Mensucat'ın yanındaki 3 lojmandan birinin ahşap çatısı, henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı.


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.


Bir süre önce, sanayi, etnografya ve tarım müzelerini de kapsayacak kompleks çalışması başlatılan tarihi fabrikayı tehdit eden yangın, fabrikaya sıçramadan söndürüldü.


Lojmanda kalan madde bağımlıları tarafından yakılan ateş sonucu çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.


Diğer lojmanlardan birinin çatısı, 2006'da çıkan yangında zarar...