15 / 05 / 2024

Mıpımde Türkiye

Mıpımde Türkiye

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 'de en büyük ilgiyi Türkiye ve Türk gayrimenkul sektörü çekti.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Nasıl bir kentsel dönüşüm İstanbul ve Türkiye’yi kurtarır? İşin düğümünü rezerv alan çözecek!

Uzun zamandır beklenen Kentsel Dönüşüm Yasası’yla ilgili tartışmalar sürerken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Oksijen Gazetesi’ndeki sayfasında Kentsel Dönüşüm Yasası ile ilgili akıllardaki tüm soruları cevapladı...

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

Yeni Renault Clio, yenilenen dizaynı ve donanım özellikleri ile beraber Türkiye'de satışa çıktı. Equilibre versiyonu 826 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla alıcılarını beklerken, Evolution versiyonu ise 959 bin 900 TL'lik fiyatıyla satışa sunuldu.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Togg sonrası kritik adım! Türkiye'de bir ilk

Togg'un T10X modelinin seri üretim bandından indirilmesinin ardından Türkiye kritik bir adım daha geliyor. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli Bursa'da atılacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

BMW'nin M modelleri ve Türkiye'de olmayan canavarı XMîn özellikleri nedir? İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

Henüz Türkiye'de satışta olmayan BMW'nin XM modeli için aracın özellikleri merak ediliyor. BMW'nin M serisinin 2023 fiyat listesini bu haberde okuyacaksınız. Peki BMW M serisinin 2023 fiyat listesi nedir?

İş arayanlara müjde! Tesla Türkiye, yeni iş ilanlarını yayımladı! 4 farklı ilan var! 

Önümüzdeki sene Türkiye'de resmi olarak faaliyete geçecek olan Tesla, dört farklı alanda iş ilanları yayımladı. İşte, başta satış danışmanı olmak üzere birçok alanda personel ihtiyacını açıklayan Tesla Türkiye'nin yaptığı duyurunun detayları...

Emeklilere son dakika müjdesi! ING Türkiye emeklilere 8.250 TL promosyon veriyor! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

ING Türkiye, emekli müşterilerine verdiği promosyon tutarını yükselttiğini açıkladı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, maaşını ING’ye taşımak isteyen emekliler, taşıma işlemlerini şubeye gitmeye gerek kalmadan e-devlet üzerinden ya da nüfus cüzdanlarıyla ING şubelerinden yapabiliyor.

Türkiye Şeker Fabrikaları’ndan iş arayanlara müjde! 130 sürekli işçi alınacak! Bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye Şeker Fabrikaları’ndan iş arayanlara müjde geldi. Türkiye Şeker Fabrikası, sürekli işçi alımı için ilan yayımladı. TŞF, çeşitli meslek dallarından toplamda 130 sürekli işçi alacak. İşte detaylar…

Mıpımde Türkiye Haberi

Mıpımde Türkiye

MIPIM'de Türkiye; 300 m2'lik İstanbul Çadırı, Antalya, Balıkesir ve Ankara kent katılımları başta olmak üzere firmalarla birlikte toplam 1.200 m2 alanda temsil edildi. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında 30 ülke heyeti ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi.


Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM'e 93 ülkeden 4.500'ü global yatırımcı olmak üzere 22 bin 790 kişi katıldı.



Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de en büyük ilgiyi Türkiye gördü. Global yatırımcıların ve profesyonellerin ilgi odağında bulunan MIPIM'e bu yıl 93 ülkeden katılım oldu. 



MIPIM Türkiye temsilcisi Alkaş'tan yapılan açıklamada, bu yılki katılımcı sayısının 22 bin 790, katılım gerçekleştiren profesyonel yatırımcı sayısının 4 bin 500 olduğu bildirildi. 

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer'in verdiği bilgiye göre, MIPIM'i...