18 / 05 / 2024

Mirada Del Lago Hotel

Mirada Del Lago Hotel

YAZI ayrı kışı ayrı güzel denir ya, işte inanın ülkemiz de böyle. Yazın upuzun sahil şeridinde birçok tatil noktası varken, mevsim kış olunca kar tatili için de birçok otel ve kayak merkezi var.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İtalya’nın dev kuruluşu 2 Türk şirketini birden satın alacak!

Türkiye, denizcilik alanında önemli yatırımlar, satın almalar ve ortaklıklara sahne olmaya başladı. Bu zincire son katılan ise İtalyan devi Savino Del Bene S.p.A. ve bağlı iştiraki SDB Benelux S.A. oldu.

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Samı Guessab tarafından kuruldu.

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sebile Delzotti tarafından kuruldu.

Del Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Del Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Müge Deliler tarafından kuruldu.

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Mirada Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirada Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Mamay ve Cihat Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Seçimi kaybeden Trump evsiz kaldı!

ABD'de seçimleri kaybetmesine rağmen itirazlarına devam eden Donald Trump, çok büyük bir sorunla daha karşı karşıya. Seçimlerde kritik öneme sahip olan Florida'daki Mar-a-Lago'ya taşınan Trump'ın yaptığı anlaşma kapsamında sadece 21 gün kalabileceği belirlendi.

Del Ay İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Del Ay İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ay tarafından kuruldu.

Mirada Yatçılık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mirada Yatçılık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şahin ve Tamer Celep ortaklığında kuruldu. 

Guardian Glass Türkiye, mimarları La Casa del Desierto'da ağırladı!

Guardian Glass tarafından projelendirilen “La Casa del Desierto” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Guardian Glass Türkiye ekibinin mimarlardan oluşan bir grup “Çöl Evi”ni ziyaret etti.

Mirada Del Lago Hotel Haberi

Mirada Del Lago Hotel

YAZI ayrı kışı ayrı güzel denir ya, işte inanın ülkemiz de böyle. Yazın upuzun sahil şeridinde birçok tatil noktası varken, mevsim kış olunca kar tatili için de birçok otel ve kayak merkezi var. Özellikle son yıllarda bu alanda birçok yatırım yapıldı. Kayak merkezlerimize yerli ve yabancı turistin artan bir ilgisi söz konusu. Eskiden bir Uludağ varken orada da çoğu insan kot pantolonla kayarken şimdi ülkemizde birçok kayak merkezine lüks kış otelleri açıldı. Kayak yapanların üzerlerinde dünyaca ünlü markalar var. Kısacası kış turizmine ilgi arttı. Kayak merkezlerimiz, otel yatırımlarımız Avrupa ile yarışır hale geldi. İşte ben de yaklaşan yarıyıl tatili öncesi sizler için Kartepe’den Uludağ’a, Kartalkaya’dan Ilgaz’a, Erciyes’ten Palandöken ve Sarıkamış’a kadar uzanan Türkiye’nin en iyi kış otellerini derledim. Kış...