15 / 05 / 2024

mısırada toprak satışı

mısırada toprak satışı

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin bir Suudi Arabistan vatandaşının yerleşim alanlarda dışında toprak satın alma konusunda Mısırlılarla aynı muameleye tabi tutulması yönünde karar aldığı bildirildi.

Toprak Mahsulleri Ofisi tek tek açıkladı! Buğday, arpa, çavdar, mısır fiyatları belli oldu! Çiftçiler dikkat!

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale ve mısır satış fiyatlarını tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Yabancıya konut satışında İstanbul ilk sırada geliyor! Toplam 120 bin 459 konut satıldı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut satışları içinde yabancılara yapılan konut satışının payının yüzde 1,7’ye kadar gerilediğini açıklayarak, İstanbul'un yabancılara yapılan konut satışlarında ilk sırada yer aldığını belirtti.

Emekliler Ligi’nde Norveç birinci sıradayken Türkiye kaçıncı sırada?

Ülkemizdeki emekliler gelir bakımından dünyada sonuncu sırada yer alırken, yaşam kalitesi açısından da sadece Hindistan’ı geçebildi. Paylaşılan detaylara göre Türkiye ‘Emekliler Ligi’nde 2018 yılından bu yana sürekli olarak geriliyor.

Mısır yönetimi bir kentin yer aldığı dev arsayı Katarlılara satmak için hazırlanıyor!

Büyük bir ekonomik buhran içinde olan ve sürekli ülke topraklarını satmakla gündeme gelen Mısır Yönetimi şimdi de bir kentin kurulu olduğu arsayı satışa çıkardı. 

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Doc's Nuova Residence satışta! Teslimler Haziran 2025'te!

Biva İnşaat tarafından Kuşadası'nda inşa edilen Doc's Nuova Residence satışa çıktı. Projede 758 adet konut yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TMO mısır alım fiyatını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2023 sezonu mısır alım fiyatını açıkladı. İşte 2023 sezonu TMO mısır alım fiyatı

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

TMO'nun satış politikasındaki belirsizlik çiftçi etkiledi! Buğday, arpa, mısır hangi borsada bugün ne kadar oldu? 

Buğday alım fiyatı açıklanırken, TMO’nun satış politikası ile ilgili belirsizlik çiftçileri ve piyasaları olumsuz etkiliyor. Peki buğday, arpa, mısır hangi borsada bugün ne kadar oldu? İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi açıklanan rakamlara bakın! 

Emtia piyasasında fiyatlamaların zorlaştığı ve yoğun bir satış baskısının yaşandığı senenin ilk çeyreği geride kalırken buğday, arpa, mısır fiyatları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki çiftçilerin merak ettiği buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı?

mısırada toprak satışı Haberi

mısırada toprak satışı

Mısır Resmi Gazetesi'nde yer alan karara göre, Suudi Arabistanlı iş adamı Hammud bin Muhammed es-Salih, yerleşim alanları dışında kalan çöl arazisinde toprak satın alma konusunda Mısır vatandaşlarıyla aynı muameleye tabi tutulacak.


Sisi'nin aldığı bu karar, Tiran ve Sanafir adalarının nisan ayında Suudi Arabistan'a bırakılmasına karşı çıkan Mısır halkını tarafından tepkiyle karşılandı. 


Siyasi aktivist Neda Muhsin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yaptığı açıklamada "Sayın Hammud'a saygı duyuyoruz ancak Mısır toprakları bu kadar ucuz mu? Bu kadar tahrik yetmez mi, iki adayı verdiniz yetmedi mi?" ifadesini kullandı. 


Facebook üzerindeki bazı yorumlarda da Suudi Arabistan'ın da Mısırlılara ülkesinde toprak satın alma izni vermesi istendi.


AA muhabirine konuşan hukuk uzmanı Isam el-İslambuli, "Cumhurbaşkanı, kanuna göre bakanlar kurulunun onayını alarak çöl arazilerinde yabancılara toprak satılması yönünde karar alabilir ancak...