27 / 04 / 2024

Missafir platformu

Missafir platformu

Ev sahibi ve konuklar için her şeyi uçtan uca değiştiren bir ev kiralama platformu bulunan Türk girişimci Mehmet Yüksel, 2 yıl içinde toplam 10 bin kişiyi Türkiye'de ağırladı. Yüksel'in şimdiki hedefi ise Türk misafirperverliğini yurtdışına ulaştırmak.

Bakan Özhaseki 'TOKİ mağdurları platformu var mı?' dedi ve açıkladı: Sosyal konutlarda KDV konusunda müjde gelebilir!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "TOKİ mağdurları platformu var mı?" diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Kira krizi gitgide büyürken Kiracılar Dayanışma Platformu’ndan son dakika açıklaması geldi: Nefes alamıyoruz!

Asgari ücretle geçinen Antalyalı kiracılar, enflasyonun da etkileriyle artan kira fiyatları karşısında zor günler geçirirken, Kiracılar Dayanışma Platformu’ndan konu ile ilgili çağrı geldi...

Kiracılar Platformu: Kiralar düşmüyor! Maaşın tamamı kiraya ödeniyor!

Kiracılar Dayanışma Platformu'ndan kiralar düşüyor açıklamalarına tepki geldi. Platform sözcüsü, kiraların düşmediğini, asgari ücret zammı için herkesin pusuya yattığını belirtti. 

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalar her geçen gün büyürken, Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan seslerini duyurmak için neler yapılabileceği ile ilgili bir anket başlatıldı. Bir imza kampanyası başlatılması gerektiği de gündeme geldi. İşte MEvSaD'ın anketine verilen yanıtlar...

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el konulacak!

İtalya’da mahkeme, Amerikan merkezli kısa ve uzun vadeli konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el koyulmasına karar verdi.

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi! 

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi. İşte ayrıntılar...

Kiracılar Dayanışma Platformu, fahiş kiralara çözüm istiyor! 

Antalya'da yükselen ev kiraları sebebiyle mağduriyet yaşayan yüzlerce kişi, sosyal medyada bir araya gelerek 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nu kurdu ve fahiş kiralara çözüm talepleri için bir araya geldi. 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! Platformu kullanan işletme sayısında rekor düşüş!

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! E-ticaret platformu kullanan işletme sayılarında rekor düşüş gözlendi. Uzmanlar düşüşün nedenini neye bağlıyor? İşte yanıtı…

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

Missafir platformu Haberi

Missafir platformu

Pandemiyle yükselen hijyen hassasiyeti, turistlerin konaklama tercihini kalabalık otellerden izole tatil evlerine dönüştürürken, girişimciler için de yeni yatırım fırsatları oluştu. Akşam'dan Özgül Öztürk'ün haberine göre; yazlık bölgelerde ve ya şehir merkezinde bulunan evleri, ev sahipleri adına kısa ve orta dönemli kiralayan yerli platform Missafir, ev sahiplerine evini değerinde kiralama olanağı sunarken, misafirlere de evde otel konforunda konaklama hizmeti sağlıyor.

350 EV SAHİBİ KAYITLI

31 yaşında olan girişimci Mehmet Yüksel tarafından kurulan Missafir platformu üzerinde yer alan 10 bin kişi ev kiralayarak Türkiye’de tatil yaptı. Yüksel, “Tatil bölgelerinde veya şehir merkezinde evi olup atıl vaziyette duran birçok ev sahibi var. Biz bir ev sahibinin evini kiralamayla ilgili her işlemini tek bir platformdan çözüyoruz. Evin tadilatı, temizlik, misafir karşılama, turizm platformlarına ilan verme,...