24 / 07 / 2024

mobilya hatıra ormanı

mobilya hatıra ormanı

Hayata geçirdiği projeleriyle dünyaya, insana ve sektöre karşı sorumluluklarını yerine getiren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), İstanbul Kemerburgaz’da MOSDER hatıra ormanı kurdu.

100 milyon adet madeni 5 lira tedavülde! Peki kağıt paranın yerini alır mı?

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı dolayısı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından basılan 100 milyon adet hatıra madeni 5 Türk Lirası'nın piyasadaki yerini aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! ÇKS kaydı bulunan çiftçiye ödeme yapılacak...

Tarımla uğraşan binlerce çiftçiyi sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Buna göre, ÇKS sisteminde kaydı olan üreticilere 1000 Türk Lirası miktarında ödeme yapılacağı belirtildi.  İşte haberin detayları...

100 milyon adet yeni para basıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhuriyet'in 100’üncü yılı anısına 100 milyon adet 5 TL değerinde madeni hatıra paralarının basıldığı ve tedavüle verildiği öğrenildi. Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Ds İnteriors Mobilya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ds İnteriors Mobilya Ve Mimarlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Raşo ve Servet Alabaş ortaklığında kuruldu.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

mobilya hatıra ormanı Haberi

mobilya hatıra ormanı

Türkiye mobilya sanayisinin yüzde 75’ini temsil eden MOSDER, orman varlığını arttırmak ve doğaya duyduğu minneti göstermek için Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) hatıra ormanı projesini hayata geçirdi. MOSDER Yönetim Kurulu, İstanbul Orman İşletme Müdürü Sn. Göksel Gök, Kemerburgaz Orman İşletme Şefi Sn. Mustafa Sezer ve dernek üyeleri, İstanbul Kemerburgaz’da 3. havalimanının çok yakınında 20 dönüm üzerine 4 bin 300 ağaçtan oluşan MOSDER Hatıra Ormanı’nın ilk fidanlarına can suyunu vermek üzere 24 Aralık Perşembe günü fidan dikme töreninde bir araya geldi. Törende konuşan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, çevreye duydukları saygının önemini vurgulayarak şunları söyledi: “Mobilya sanayisi her geçen gün büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Bu büyüme ve gelişmenin karşılığını, sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde orman kurarak vermeye...