13 / 05 / 2024

mobilya taksit sayısı

mobilya taksit sayısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) kredi kartlarında taksit sayısının artırılmasıyla ilgili çalışması, durgunluk yaşayan mobilya sektöründe heyecan yarattı.

Kredi kartlarına sınırlama getirildi, taksit sayısı düştü

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeleri açıkladı. Alınan kararlar doğrultusunda nakit avans çekimleri ve taksit sayıları üzerinde sınırlamaya gidildi.

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber! Ziraat Bankası kartı olanlar baksın!

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası kartı olanlara artı 3 taksit fırsatı daha. İşte detaylar…

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

Beyaz eşyada ÖTV kaldırılsın taksit sayısı artırılsın talebi! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Beyaz eşya üretcileri çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi beyaz eşya kalemlerinde rekabet gücünün korunması ve üretimin devamlılığının sağlanması adına iktidardan destek istedi. Üreticiler, tüketicini alım gücünün artırılması için ÖTV'nin kaldırılmasını ve taksit sayısının artı

Son dakika! Ticaret Bakanlığından yeni taksit düzenlemesi!

Taksit sayısında yeni bir düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre mal ve hizmet satışlarının sayısı 12 ayı geçmeyecek. Yayınlanan kararla birlikte cep telefonu, mobilya, tablet ve bilgisayar gibi ürünlerin taksit sayıları da belirlendi.

Luxury Line'ın 2021 hedefi ulaştığı ülke sayısını 100'e çıkarmak!

Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line, 2021 yılında ulaştığı ülke sayısını 100’e çıkarmayı planlıyor.

Kuyum satışlarında taksit sayısı artırıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) ardından Ticaret Bakanlığı da perakende işletmelerin basılı ve külçe halinde olmayan kuyum satışlarında taksit sayısını 4 yerine 8 olarak uygulayabilmesine yönelik düzenleme yaptı.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

mobilya taksit sayısı Haberi

mobilya taksit sayısı


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) kredi kartlarında taksit sayısının artırılmasıyla ilgili çalışması, durgunluk yaşayan mobilya sektöründe heyecan yarattı. 


Sektör temsilcileri, kredi kartlarında taksit sayısının artırılması çalışmasına mobilyanın da dahil edilmesini bekliyor. Mobilyacılar, sektörde 12 olan taksit sayısının 18 aya çıkarılmasıyla satışların yüzde 20-30 oranında artacağı, kayıt dışılığın ve senetli satışların azalacağı öngörüsünde bulunuyor.


Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mobilya sektöründe 9 olan taksit sayısının sektörün talebi doğrultusunda geçen yılın sonuna doğru 12'ye çıkarıldığını ve bunun sektöre hareket getirdiğini ifade etti. 


Umutlu başladıkları ve siyasi istikrarın olduğu 2016'da ise Türkiye'nin çevresinde yaşanan olaylar ve yüksek kredi oranları gibi faktörler nedeniyle sektörde durgunluk yaşandığını belirten Güleç, ayrıca ortalama 10 yıllık süre için aldığı...