18 / 07 / 2024

mobilya üretim firmaları

mobilya üretim firmaları

Ekonomideki büyümeye paralel artan ve yenilenen işyerlerinde ofis mobilyası ihtiyacı, merdivenaltı sağlıksız üretim yapanların iştahını kabartıyor...

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Yıldırım tarafından kuruldu.

Mobilya sektörü 2020 yılını canlı kapatacak!

Kamu bankalarının normalleşme sürecine geçişte sosyal hayatın canlanması için hayata geçirdiği paket kapsamında yerli üretim yapan mobilya sektörünü desteklemek için yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmalar gerçekleştirilecek...

Çimento üretim kapasitesi yüzde 60'lara düştü!

İnşaat yatırımlarının azalmasıyla çimento üretim kapasitesi oranları yüzde 60'lara kadar azaldı. Sintek Grubu Kurucu Ortağı Onur Atakay, 'Katar, ABD ve Kanada menşeiyli yatırım fonlarının düşüşte olan firmaları almak için harekete geçti' dedi.

Axi Ağaçkakan Mobilya anahtar teslim anaokulu kuruyor!

Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisi anahtar teslim anaokulu kuruyor. Tüm ürünleri kendileri üreten şirket yılda 20 anaokulu yapıyor...

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi!

KDV indirimi mobilya sektöründe “üretim mucizesine yol açtı. İlk dokuz ayda sektörün üretim endeksi yüzde 66.3 arttı. 

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Karra Mobilya Katar'a 20 milyon dolarlık ihracat yapacak!

Aylık 66 bin metrekare üretim kapasitesiyle sabit mobilya sektöründe Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer alan Karra Mobilya, Expo Turkey by Qatar fuarından 5 milyon dolarlık anlaşmayla döndü.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

mobilya üretim firmaları Haberi

mobilya üretim firmaları

Ofis mobilya sektörünün marka firmaları, merpen altı üretimin yaygınlaşmasından yakınıyor.


Türkiye ekonomisinin büyümesine paralel artan ve yenilenen işyerlerinde ofis mobilyası ihtiyacı merpenaltı sağlıksız üretim yapanların iştahını kabartıyor.


Ofis ve çalışma mobilyaları tasarlayan önemli firmalardan Ofis Tekin’in Genel Müdürü Cemal Tekin, yeni iş kurmak, işyerlerini yenilemek isteyenlerin ofis mobilya sektörüne hareket getirdiğini, ancak işi standartlara uygun yapan marka firmaların bu pastadan yeteri kadar pay alamadığını kaydetti.


Tekin, günün önemli bölümünün geçtiği ofislerde kullanılan mobilyanın standartlara uygun olmasının büyük önem taşıdığının altını çizerek, şunları söyledi:


“Mobilyada kullanılan tutkal, vernik, boya maliyette önemli pay tutuyor. Eğer merpenaltı sağlıksız malzeme ile üretilmişse gelir kapımız olan ofisler zehir saçan mekanlar haline gelebilir. Ne yazık ki bugün çok sayıda ofiste bu tarz malzemeden yapılmış ürünler kullanılıyor. Biraz daha az...