30 / 04 / 2024

MOBSAD mobilya

MOBSAD mobilya

Mobilya sektörünün öncüsü konumunda olan Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), yeni evli çiftlere rehber olacak.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, Türk mobilyacıların son 15 yılda çağ atladığını belirtti. Yanıkçıoğlu, ABD'ye mobilya ihracatını son 5 yılda 4 kat artırdıklarını bildirdi.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.

MOBSAD yeni evlilere rehber olacak!

Mobilya sektörünün öncüsü konumunda olan Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), yeni evli çiftlere rehber olacak.

Rusya ile normalleşme mobilya sektörünü umutlandırdı!

Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Adnan Bostan, Rusya ile ilişkilerin normalleşmesinin mobilya sektörünü umutlandırdığını söyledi.

Düğünler mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Düğünler mobilya sektörünü hareketlendirdi. MOBSAD Başkanı Bostan, "Türkiye'de yılda 600 bin kişi evleniyor. Evliliklerde mobilyaya 40 milyar TL harcama yapılıyor" dedi.

Düğünler mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Adnan Bostan, yeni evlenecek çiftlerin 40 milyar liralık mobilya harcaması yaptığını söyledi.

Mobilya sektöründe ihracat 15 yılda 2,4 milyar dolara yükseldi!

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan mobilya sektörü, son 15 yılda ihracatta ciddi bir ivme yakaladı.

MOBSAD 300 bin dolarlık tahtla İMOB'a damga vuracak!

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 26 Ocak – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İMOB’da sürprizleriyle şaşırtacak. Kazak Kartalı tahtı,sebze yetiştirilebilecek masa ve kilo tartan sandalye, fuarın yıldızı olacak.

Konut satışı arttı, mobilya satışı artmadı!

Mobilya sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, konut satışındaki artışın, mobilya satışına yansımadığını belirterek, 'insanlar evlerini yeniliyorlar, mobilyalarını yenilemiyorlar' dedi.

Konut satışındaki artış mobilya sektörüne yaramadı!

Mobilya sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, konut satışındaki artışın, mobilya satışına yansımadığını belirtti.

Konut satışlarındaki artış mobilya satışında yaşanmadı!

MOBSAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, konut satışındaki artışın mobilya satışında yaşanmadığını söyledi. Bostan, konut satışındaki artışın, taşınma ve doğal olarak da ev eşyalarını yenileme anlamına geldiğini belirtti.

Konut satışlarındaki artış mobilya satışını etkilemedi!

MOBSAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, konut satışındaki artışın mobilya satışında yaşanmadığını söyledi.

MOBSAD toplantısıyla Türk mobilyasının dünyadaki konumu değerlendirildi!

Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 6 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da InterContinental Otel’de düzenlediği basın toplantısında, Türk mobilyasının dünyadaki konumunu mercek altına aldı.

MOBSAD mobilya Haberi

MOBSAD mobilya

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte evlerin de havası değişiyor. Ev dekorasyonunda modayı yakından takip edenleri, bu yıl çok renkli bir yaz bekliyor.  Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), yeni evlenecek olan çiftlere, sıradanlıktan sıkılıp kendi tarzlarını evlerine yansıtmak isteyenlere rehber olacak 2017 yaz mobilya trendlerini açıkladı. MOBSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu’nun verdiği bilgilere göre geçtiğimiz yıllarda mobilyalarda sıkça kullanılan ceviz rengi, bu yaz yerini yeşilin, pembenin, mavinin en güzel tonlarına bırakırken, beyazın ve kremin asaleti ise yine mobilyalarınızda hüküm sürmeye devam edecek. Gece mavisi ve asker yeşili renkler evlerimizden yavaş yavaş uzaklaşırken, baharat tonlu kırmızılar, limon yeşilleri ve koyu yeşil renkleri evlerimizde daha sık kullanmaya başlayacağız. Pastel renklerin çiçekli desenlerle kombinlendiği mobilyalar, modern görünümleriyle...