28 / 04 / 2024

modef expo mobilya fuarı ziyaretçi sayısı

modef expo mobilya fuarı ziyaretçi sayısı

Bursa İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, bu yıl 30’uncusunu düzenledikleri MODEF EXPO fuarını, 2 bin 450'si yabancı 14 bin kişinin ziyaret ettiğini açıkladı....

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

Karra Mobilya Katar'a 20 milyon dolarlık ihracat yapacak!

Aylık 66 bin metrekare üretim kapasitesiyle sabit mobilya sektöründe Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer alan Karra Mobilya, Expo Turkey by Qatar fuarından 5 milyon dolarlık anlaşmayla döndü.

MODEF 2017 açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 37'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 24 Ocak'ta başlayacak!

CNR İMOB -13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak’ta CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek.

Modef Fuarına 16 bin 170 kişi katıldı!

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ (ortada), İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF 2016) 16 bin 170 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Bursa Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 35'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nı 150 bin kişi ziyaret etti!

CNR EXPO’da 12'ncisi yapılan dünyanın en büyük 2'nci mobilya fuarı İMOB, 31 Ocak'ta tamamlandı. Fuarı, 30 bin yabancı ziyaret ederken, İranlıların en çok ilgi gösterenlerden biri olması mobilyacıları sevindirdi.

Mobilya sektörü 3 milyar dolar ihracat hedefliyor!

Dünyanın en büyük 2’inci mobilya fuarı olan İMOB- Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. Barış Ener fuarın 524 firmanın katılımı ile 150 bin ziyaretçi hedefi ile gerçekleştirildiğini belirtti.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Loda Mobilya İMOB’a katılacak!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB, mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın da katılacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde 500’ün üzerinde firmanın katılımı ile CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

modef expo mobilya fuarı ziyaretçi sayısı Haberi

modef expo mobilya fuarı ziyaretçi sayısı


İFOR merkezinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Alinur Aktaş, 30. MODEF EXPO’nun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Fuar alanımızı 2007 yılında 6 bin metrekareden 25 bin metrekare alana çıkardık. Bu fuar öncesinde yönetim kurulu olarak aldığımız karar gereği de, 2 bin 500 metrekarelik yeni bir portatif çadırımız oldu. Bununla beraber 27 bin 500 metrekarelik bir alana ulaştık. Fuarımıza teşrif eden Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’e, açılışımızı gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya, Bursa Valimiz Münir Karaloğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. 6 gün boyunca dolu dolu bir fuar yaşadık. Özellikle ‘bu fuar en güzeliydi’ sözünü herkesten duydum. Geçen sene de aynı sözleri duymuştuk. Bu durum fuarın üzerine koyarak devam ettiğini, fuarın giderek büyüdüğünü, İnegöl...