26 / 07 / 2024

mortgage banka kredisi

mortgage banka kredisi

Mortgage'nin işlerlik kazanmasının ardından farklı ihtiyaç ve risklere göre bir çok farklı ürün piyasaya sunuldu.

ABD'de mortgage başvurularında gerileme yaşanıyor...

Amerika'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7 olurken mortgage başvuruları yüzde 0,2 azaldı.

ABD'de mortgage faizleri yeniden yüzde 7'nin üzerine çıktı!

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,03'e kadar çıkarken, mortgage başvuruları yüzde 2,6 azaldığı kaydedildi. 

Kredi ile ev almak artık hayal oluyor! Konut kredisi için BES teminat gösterilmeli!

Konut satış oranları her ay bir önceki aya göre gerilerken banka kredisi ile konut almak, giderek hayal oluyor. ATEM Başkanı Hakan Akçam, kredi alımlarında bireysel emeklilik sisteminde uygulanan (BES) teminat gösterebilme uygulamasının konut kredileri için de uygulanabileceğine vurgu yaptı.

ABD'de mortgage faiz oranları artış gösterdi!

Amerika'da 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı geçen hafta yüzde 7,05'e kadar çıktığı kaydedildi.

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açan Nef Arsa'nın tüm lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Amerika'da mortgage faizleri son dört ayın zirvesinde seyretti...

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,13'e kadar çıkarken, geçen sene aralık ayından bu yana en fazla seviyesini gördüğü kaydedildi.

ABD'de 30 yıl vadeli konut kredisi faizi yüzde 7,01'e yükseldi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e çıkarken, mortgage başvurularında da yüzde 0,1'lik artış yaşandı. İşte açıklanan o son dakaika rakamlar...

ABD'de mortgage faizleri yüzde 6,93'e indi!

Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan resi verilere göre ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,93'e indi, ülkede mortgage başvuruları yüzde 0,7 düşüş gösterdi.

Amerika'da mortgage faizleri yüzde 7'ye kadar yaklaştı ve başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz miktarı yüzde 6,97'ye yükselirken, mortgage başvuruları yüzde 1,6 kadar düşüş yaşadı. Aynı dönemde 15 sene vadeli mortgage için ortalama faiz oranı da yüzde 6,37'den yüzde 6,49'a kadar çıkmış oldu.

ABD'de mortgage başvuruları geçen haftaya oranla yükselişte!

Amerika'da yapılan ve 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) olarak bilinen  ortalama faiz oranı geçen haftaya oranla yüzde 7,02'ye düşerken, mortgage başvuruları da yüzde 9,7 yükseliş yaşadığı kaydedildi.

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranı yüzde 6,80'e yükseldi!

Mortgage Bankalar Birliği'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,80'e yükseldi.

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvuruları giderek artışını sürdürüyor...

Amerika'da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,41'e azalırken, mortgage başvuruları yüzde 4 yükseliş kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

mortgage banka kredisi Haberi

mortgage banka kredisi
 



Ancak bu ürünlerde tüketicinin aklının karışmasına yol açtı. Hürriyet Emlak yaşam olarak bizde bu hafta tüketicilerin mortgage kredisi kullanırken hangi kriterlere dikkat etmesi gerektiğini belirlemeye çalıştık.


Mortgage'nin işlerlik kazanmasının ardından bankacılık sektörü tüketicilerin farklı ihtiyaç ve risk algılarına göre çeşitli konut kredi ürünü çıkardı. Sektörde farklı isimler altında tüketiciye sunulan bu ürünler, tüketicin aklını karıştırırken, birçok banka tüketiciyi ürünlerle ilgili aydınlatarak, doğru ürüne yönlendirmeye çalışıyor. Ancak tüketici hala sabit faizden yana tercihini kullanırken, sıkı bir incelemeyle farklı mortgage ürünlerinden daha avantajlı çıkma şansı elde edilebiliyor.


Herkesin hesabı farklı


Sabit faizli kredi kullanırken vadenin ve faiz oranının baştan belli olması ve her ay ödenecek taksit miktarının belirlenmesi tüketicilerin güvenli bulduğu...