27 / 04 / 2024

moskovada kriz

moskovada kriz

Rusya'da ekonomik sıkıntılar maaşları alamayan çalışanların sayısını da artırmaya devam ediyor. Moskova'da son dönemde çok sayıda inşaat şirketinin maaş ödemelerini geciktirdiğine dikkat çekiliyor.

Moskova'da kriz inşaat şirketlerini vurdu!

Moskova'da kriz inşaat şirketlerini vurdu, çalışanlar maaşlarını alamıyor. Maaşları ödeyemediğini itiraf eden çoğu şiket, bunun gerekçesi olarak kredilere erişimin zorlaşmasını ve iş hacminin azalmasını gösteriyor.

Kıbrıs'tan yabancılar gidiyor, Türkler geliyor! Emlak sektöründeki kriz nasıl çözülür?

Emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, emlak sektöründe yaşanan kriz ortamında alıcı profilinin değiştiğine ve yabancıların gittiğine Türklerin geldiğine dikkat çekti. İşte sektördeki son durum...

Emlak sektöründe kriz büyüyor!

Sektörün duayen isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa’nın yaptığı uyarı gerçek oldu. Kriz her geçen gün giderek derinleştiği Kıbrıs İskele Long Beach’te fiyatlar 200 bin sterlinden 150 bine düştü. işte konu ile ilgili detaylar...

Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur! İşte 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatı!

Yatırımcıların gündeminde düşmeyen Borsa İstanbul güne yükselişle başladı. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu "Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur" diyerek, 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatını açıkladı...

Türkiye’de konut sektöründe rakamlar kriz yılı 2018'i solladı!

Türkiye’de konut satışlarında sert düşüş devam ediyor. TÜİK verilerine göre Kasım ayında konut satışı 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 20,6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Söz konusu oranlar ‘kriz yılı’ olan 2018’in Kasım ayındaki satış rakamından biraz yüksek.

Yabancılara mülk satışı bıçak gibi kesilen Alanya'da sosyoekonomik kriz kapıda!

ALTSO Başkanı Eray Erdem, yabancılara mülk satışının bıçak gibi kesilmesine neden olan 200 bin dolar krizini değerlendirdi. Erdem, eğer böyle giderse ciddi bir sosyoekonomik kriz ile karşı karşıya kalınabileceğini de sözlerine ekledi.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konutta derin kriz: 10 metrekarelik bir daire 610 Euro'ya kiralandı!

Fransa’da konut sıkıntısında kriz gün geçtikçe derinleşiyor. Öyle ki, emlakçılar 10 metrekarelik bir daireyi 610 Euro'ya kiralandığını belirtiyor.

JPMorgan'dan finans dünyasına uyarı geldi: 2008’deki kriz yaşanabilir!

JPMorgan’a göre Fed’in faiz artışlarının sonuna yaklaşılması, ABD’de iş gücü piyasasının gücü ve yumuşak iniş beklentileri nedeniyle yatırımcıların yaşadığı iyimserlik, küresel finansal kriz öncesinde 2007’deki tablo ile benzerlikler gösteriyor.

Konutta yeni kriz patlak verdi: Konut kredilerine sınır geliyor!

Konut sektöründe gündemden düşmeyen kredi konusunda yeni kriz patlak verdi. Geçtiğimiz gün Bakan Şimşek konut kredileri için verdiği sıkılaşma mesajının ardından gözler konut piyasasına çevrildi. 

Maaş promosyonlarında büyük kriz! Şikayetler, yüzde 287 arttı!

Emekli ve çalışanlar için başlatılan maaş promosyonlarında kriz büyüyor. Bankalarla ilgili maaş promosyonu konulu şikayetler bir önceki dönemle kıyaslandığında yüzde 287 artış gösterdi. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Kriz kahini kripto paranın akıbetini açıkladı! İşte detaylar!

Kriz kahini olarak da bilinen ekonomist Nouriel Roubini, kripto paralar için o senaryoyu yazdı. İşte detaylar!

Otomobilde kriz büyüyor! En ucuz otomobil artık 400 bin liradan başlıyor!

Yılbaşından bu yana devam eden sıfır otomobildeki stok krizine şimdi bir de astronomik artan fiyatların yarattığı kriz eklendi. Ortalama pek çok otomobil modeli 400 bin lira başlangıç fiyatıyla satılıyor.

moskovada kriz Haberi

moskovada kriz

Rusya'da ekonomik sıkıntılar maaşları alamayan çalışanların sayısını da artırmaya devam ediyor. 

Moskova'da son dönemde çok sayıda inşaat şirketinin maaş ödemelerini geciktirdiğine dikkat çekiliyor. 

Maaşları ödeyemediğini itiraf eden çoğu şirket, bunun gerekçesi olarak kredilere erişimin zorlaşmasını ve iş hacminin azalmasını gösteriyor. Moskova Belediyesi İmar Politikası Dairesi Müdür Yardımcısı Sergey Degtyarev, "Moskovskaya Prespektiva' gazetesine yaptığı açıklamada, Glavmosstory, MCM-5, SU-155, Transstroy, Dormost, Mosmetrostroy gibi şirketlerin çalışanlarının maaşlarını ödeyemedikleri bilgisini verdi. 


Yeni Söz...