06 / 05 / 2024

Mücevher ve Değerli Taş Merkezi projesi bitti mi

Mücevher ve Değerli Taş Merkezi projesi bitti mi

İKO Başkanı İşler: "Türkiye Gemoloji Laboratuvarının kısa süre içerisinde hem sektörden hem de tüketicilerden gördüğü yoğun ilgi projenin ne kadar faydalı ve kalıcı olduğunu açıkça gösteriyor" dedi.

Bir ve birden çok evi olanlar dikkat! Değerli konut vergisinde geri sayım başladı: Kimler muaf? 

Şubat ayına girilmesiyle beraber, Değerli Konut Vergisi merak edilmeye başlandı. Peki kimler değerli konut vergisi ödeyecek, kimler muaf olacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Evini dönüştürecek binlerce kişi yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylaro merak ediyor. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? İşte kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Ankara'nın en değerli bölgelerinde arsa satışı başladı!

Arsa alarak yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat daha. Ankara'nın en değerli bölgelerinde yr alan 245 muhtelif arsanın satışına başlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın başlattığı KDV'siz arsa satışı ve haberin detayları...

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi: İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Merkez Bankası'nın politika faizinde 500 baz puanlık artışa gitmesinin ardından, kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi. İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Değer tarafından kuruldu.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mücevher ve Değerli Taş Merkezi projesi bitti mi Haberi

Mücevher ve Değerli Taş Merkezi projesi bitti mi

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Norayr İşler, "Türkiye Gemoloji Laboratuvarının kısa süre içerisinde hem sektörden hem de tüketicilerden gördüğü yoğun ilgi, projenin ne kadar faydalı ve kalıcı olduğunu açıkça gösteriyor." ifadesini kullandı.


İKO açıklamasına göre, Türkiye'nin ilk yerli ve milli gemoloji laboratuvarının kurulmasını sağlayan Mücevher ve Değerli Taş Merkezi projesinin kapanış toplantısı yapıldı.


Burada konuşan İşler, söz konusu projeden doğan Türkiye'nin ilk yerli gemoloji laboratuvarı olan Türkiye Gemoloji Laboratuvarının (Gemological Laboratory of Turkey-GLT) sektör mensupları ve tüketicilerden yoğun talep gördüğünü dile getirdi. İşler, şunları kaydetti:


"Laboratuvarımızda son teknoloji ekipman desteğiyle alanında uzman gemologlar, pırlanta, renkli taşlar ve mücevher sertifikası düzenliyor. Biz, en baştan itibaren bu projeyi kurgularken, sektörümüzün bu laboratuvara olan ihtiyacını göz önünde bulundurduk ve GLT'yi projenin ana omurgasına yerleştirdik.


Bu önemli...