04 / 10 / 2024

mudanya çağrışan kavşak

mudanya çağrışan kavşak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ilçesine bağlı Çağrışan Mahallesi, kavşak düzenlemesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişikliğine ilişkin askı itirazları askıya çıkarıldı...

Uzundere'de kentsel dönüşüm mağduriyeti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Bu zulme artık siz son verin' çağrısı! 

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, İzmir ve Türkiye’ye örnek olacağı iddiası ile başlattığı kentsel dönüşüm projeleri birçok insanı mağdur etti. Mağdurlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Bu zulme artık siz son verin' çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Avukattan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Yüzde 25 sınırı çözüldü, sıra kiracıların tahliyesini kolaylaştıran düzenlemede

Ev sahipleri ile kiracılar arasında sık sık tahliye konusunda anlaşmazlıklar yaşanıyor. Avukat Arabulucu Günay Kodaz, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Muharrem İnce'den AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili önemli çağrı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili çağrıda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Burhaniye Şehriban Hatun Camii'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye sakinlerine kentsel dönüşüm için çağrıda bulundu.

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

mudanya çağrışan kavşak Haberi

mudanya çağrışan kavşak


Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 20 Şubat 2015 tarih ve 372 sayılı kararı ile onaylanan, Mudanya İlçesi, Çağrışan Mahallesi, kavşak düzenlemesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişikliğine ilişkin askı itirazları 10 Haziran 2015 tarihinde askıya çıktı. İmar planı 9 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için