08 / 05 / 2024

mudanya da yeni sanayi nereye yapılacak

mudanya da yeni sanayi nereye yapılacak

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta, Mudanya’da hizmet veren iki sanayi sitesinin yetersizliği üzerine esnafla bir araya gelerek, yeni sanayi sitesinin yapımı konusunda görüştü...

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Mudanya'da hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 2 arazi satılıyor! 

Mudanya Milli Emlak, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Halilbey ve Aydınpınar mahallelerinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Bursa Mudanya'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 arttı!

Ticari emlak yatırımlarının adeta rekor kırdığı Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 artış gösterdi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Hollanda'da yeni konut satışları çakıldı! Yüzde 56,2'lik sert düşüş!

Hollanda'da yeni konut satışlarında dert düşüş gözlemlendi. Bu kapsamda ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,2 azaldı.

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

mudanya da yeni sanayi nereye yapılacak Haberi

mudanya da yeni sanayi nereye yapılacak


Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, sanayi esnafını tek çatı altında toplayacaklarını söyledi.


Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Esnaf Odası Başkanı Emir Ali Usta, Mudanya’da hizmet veren iki sanayi sitesinin yetersizliği üzerine esnafla bir araya gelerek, yeni sanayi sitesinin yapımı konusunda görüştü. Toplantıda, esnafı bir çatı altında toplayacak olan büyük ve modern bir sanayi sitesini gündeme getiren Aktürk, şehir içinde kalan sanayi sitelerinde ortaya çıkan gürültünün çevredeki vatandaşları rahatsız ettiğini söyledi.


Bölgelerinden daha uzağa taşınmak istemeyen esnafı dinleyen Aktürk, yeni sanayi sitesinin yeri konusunda Aydınpınar bölgesinde inceleme yapılacağını belirtti. Aktürk, yer konusunda anlaştıkları takdirde çalışmaların başlayacağını ifade etti.


“Mudanya hedefini turizmden yana koysa da, ilçemize kesinlikle bir sanayi sitesi gerekiyor” diyen Emir Ali Usta ise, “Biz kimseden beş kuruş para ve yardım...