08 / 07 / 2024

mufazakar kesim

mufazakar kesim

Muhafazakâr tatil sektöründe hizmet veren Rizom Tatil Köyü, Körfez bölgesi iş adamlarının akınına uğradı. İş adamları, eşleri ve çocuklarıyla gelerek hem ticaret hem ziyaret yapıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! Kurban kesim bedeli belli oldu! İşte 2024 kurban kesim bedeli

Diyanet İşleri Başkanlığı kurban kesim bedelini açıkladı. Buna göre; kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 lira, yurt dışında ise 4 bin 750 lira oldu.

Reel Kesim Güven Endeksi'nde düşüş: İstihdam, ihracat ve siparişte beklentiler kötümser!

Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE) temmuzda 1,4 puan düşerek 106,8'e geriledi. Reel sektör gelecek üç ayda maliyetlerin artacağını düşünürken, ihracat, istihdam ve sipariş miktarı için iyimser değil.

Et kesim fiyatına zam! Dana ve kuzu karkas kesim fiyatları arttı!

Kurban Bayramı'nın ardından et fiyatlarındaki artış devam ederken et kesim fiyatları da yükseldi. 

Reel Kesim Güven Endeksi 0,1 puan azalarak 108,2'ye geriledi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE), Haziran ayında bir önceki aya göre 0,1 puan düşerek 108,2'ye indi.

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Reel Kesim Güven Endeksi Mayıs ayında 0,3 puan artarak 108,3'e yükseldi!

Açıklanan rakamlara göre, Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE), Mayıs ayında bir önceki aya göre 0,3 puan yükseldi ve 108,3'e çıktı.

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı 2,4 milyar dolar azaldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, finansal kesim dışındaki firmaların net döviz pozisyonu açığı, Şubat ayında 86 milyar 798 milyon dolar oldu.

İthalat yaptık yine durmadı! Fiyatları çıkmaya devam ediyor

Et kesim fiyatlarındaki yükseliş, Avrupa ve Güney Amerika’dan toplam 20 bin baş kasaplık hayvan ithalatı yapılmasına rağmen engel olunamıyor. Bir müddettir aynı seviyesinde duran karkas kesim 163.9 liraya çıktı!

Depremden dolayı zarar gören hayvanlar için et ve süt kurumundan duyuru! Ücretsiz bakılacak!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi sonrası Et ve Süt Kurumu, depremden zarar gören üreticilerin ellerindeki hayvanlarının kesim ve bakımı ile alakalı önemli bir ilan yayınladı.

Borsa İstanbul’da ‘deprem’ tartışması: Borsa neden kapatıldı? Borsa neden açık kalmalı? Hangi kesim haklı?

Kahramanmaraş merkezli yaklaşık 7,7 büyüklüğünde gerçekleşen ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketinin ardından Borsa İstanbul’da işlemlerin 5 iş günü durdurulmasının ardından tartışmalar sürüyor. Borsanın kapatılması veya açık olması konusunda piyasa oyuncuları ikiye bölünmüş durumda.

Mağduriyet gidermek için hazırlanan EYT düzenlemesi de mağduriyet yarattı! Yeni mağdurlar hangi kesim?

Emekliliği 1999 girişli olmaları nedeniyle kılpayı kaçıran ve yıllarca mücadele veren EYT’lilerin haklarını alması için hazırlanan EYT Kanun Tasarısındaki ayrıntı tepki topladı. Mağduriyet gidermek için hazırlanan kanun tasarısının yeni mağduriyetler yaracağı yorumları yapıldı. Peki EYT Tasarısının

Emekli maaşlarına ve ikramiyelerine ek zam geliyor! Ek zam ne zaman?

Ankara kulislerinde konuşulanlara göre asgari ücretli ve emeklilerden oluşan 23 milyonluk kesim için ek zamlar yolda. İşte kulislerde konuşulan tarih ve zam oranları...

mufazakar kesim Haberi

mufazakar kesim

Tesisin doluluk oranı % 80'lerde muhafazakâr tatil köyü , konseptiyle Körfez bölgesinden büyük ilgi gören Rizom Tatil Köyü, doluluk oranını yüzde 80'lere yükseltti. Yalova'da 85 bin metrekare alan üzerine kurulu olan tatil köyünün, Körfez bölgesi işadamlarının durağı olmaya başladığını söyleyen Genel Müdür Yaşar Danışman, bölge işadamlarının tatil köylerini özellikle talep ettiklerini belirtti.

Danışman, "İşadamları toplantı, ya gelirken, eşleri de tatil yapıyor. 

''İstanbul'a da yakın olması nedeniyle tesisimize talep yoğun" şeklinde konuştu. 


SİSTEM SUİİSTİMAL EDİLMESİN

Muhafazkâr tatil pazarında artan talebi görerek, bu alana yatırım yapan bazı şirketlerin sektörün imajını zedelediğini de belirten Danışman, "Muhafazakâr tatilin şartlarını bilmeyen ve konuyu da içselleştirmeyen bazı yatırımcılar sadece bu alana talep büyük diye bu tip otel yatırımı yapıyor. İnsanların duygularını sömürerek, düşük kalitede hizmet veriyorlar. Bu bize zarar...