18 / 07 / 2024

muğla Bülent Akça Futbol Tesisleri

muğla Bülent Akça Futbol Tesisleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, altyapı ve profesyonel sporcuların daha sağlıklı ve ihtiyaçlarına karşılık veren sahalarda spor yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

TOKİ Muğla Fethiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Fethiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Fethiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi

TOKİ Muğla Bodrum 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Bodrum’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Bodrum’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Muğla için acele kamulaştırma kararı!

Muğla ili Menteşe ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Akyaka imar planları için karar verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan  Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonuna karşı Akyakalılar tarafından Muğla 3. İdare Mahkemesine açılan yürütmeyi durdurma talepli iptal davası sonuçlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

muğla Bülent Akça Futbol Tesisleri Haberi

muğla Bülent Akça Futbol Tesisleri


Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesindeki Bülent Akça Futbol Tesislerinin altyapı ve profesyonel sporcuların daha fazla yararlanabilmesi için zemini sentetik çim olarak değiştirilerek bakım ve onarımı yapılacak. Tesisin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Muğlaspor futbol takımının ve altyapı sporcularının da antrenman yeri olarak kullandığı sahanın zemini sentetik çimle değiştirilerek saha etrafının bakım onarımı kısa sürede tamamlanacak.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bülent Akça Futbol Tesisinin hizmete geçmesiyle Muğlaspor A takımı ve altyapı takımlarının sahayı daha yoğun kullanabileceği gibi minikler ligi müsabakalarının oynanabilmesi mümkün olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporculara desteğimiz devam edecek.”



Muğla...