29 / 04 / 2024

muğla güllük dinlenme tesisi satılık

muğla güllük dinlenme tesisi satılık

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Muğla Milas'ta bulunan Güllük Eğitim ve Dinlenme Tesisleri ile Kemikler'deki su deposu ve tarlayı satışa çıkardı. Taşınmazların toplam bedeli 17 milyon 5 bin 282 TL olarak belirlendi.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

muğla güllük dinlenme tesisi satılık Haberi

muğla güllük dinlenme tesisi satılık

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğünden:


1 - İdare ile ilgili bilgiler

a) Adresi                                    :  TPAO Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. 2180.Cadde No:10 06100 Çankaya/ANKARA

b) Telefon ve Faks No               :  0 (312) 207 22 38 – 0 (312) 207 23 30

                                                     Faks 0 (312) 286 90 73 – 0 (312) 286 73 74

c) Elektronik Posta Adresi         :  [email protected]; [email protected]

2 - İhale Konusu            ...