07 / 05 / 2024

Muğla kent meydanı projesi

Muğla kent meydanı projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla Akyaka'nın çehresi değişti!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yapımını tamamladığı yol, meydan, bulvar düzenlemesi çalışmalarının açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımı ile gerçekleştirdi.

Muğla Tlos Antik Kenti'nde kazı çalışması başladı!

Muğla Tlos Antik Kenti'nde, 2016 sezonu kazı çalışmaları başladı. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan antik kentte, bu yılki kazı sezonunda kent bazilikası, tiyatro ve stadyum alanında çalışma yapılacak.

Bursa Kent Meydanı'nda metruk yapılar yıkılıyor!

A Gazete köşe yazarı olan Kemal Cankaya, Bursa'daki kentsel projeleri, çarpık yapılaşmayı, yatırım ve projeleri anlattı. Cankaya, Kent Meydanı'nda metruk yapıların yıkıldığını belirtti.

Muğla Kavaklıdere'deki dükkanlar meydan genişletme çalışmaları kapsamında yıkılacak!

Muğla'nın Kavaklıdere Belediyesi, hak sahipleri arasında yaşanan sorunlardan dolayı 10 yıldır atıl durumda bulunan 6 dükkanı satın aldı. Dükkanlardan bazıları belediye meydanını genişletme çalışmaları kapsamında yıkılacak, bazıları restore edilecek.

Muğla Akyaka'ya yeni meydan!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Özel Çevre Koruma Statüsünde bulunan Ula Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi ve meydan düzenlemesi projesi için Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürlüğü ile koordinasyonlu çalışarak onay alındı.

Muğla Çocuk Bilim Parkı'nın açılışı yapıldı!

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla’nın ilk Çocuk Bilim Parkı’nın açılışı yapıldı. Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin içinde yer alan parkta 44 ayrı farklı deney testi yer alıyor.

Muğla Seydikemer'de Düğün Salonu Projesi hayata geçiriliyor!

Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Temel Mahalle Muhtarı Naim Sazcı ve Seydikemer Belediyesinin ortaklaşa başlattığı Düğün Salonu Projesi, Temel Köy Meydanında hayata geçiyor.

Muğla Datça Hükümet Konağı yıkılacak!

Datça'nın en önemli sorunlarının başında gelen hükümet konağı ile ilgili yeni gelişmelerin olduğunu hatırlatan Muğla Valisi Amir Çiçek, yıkılma riski bulunan Datça Hükümet Konağı'nın yıkılarak yerinin park ve meydan olacağını açıkladı.

Muğla kent meydanı projesi Haberi

Muğla kent meydanı projesi

Muğla il merkezi Menteşe ilçesinde otopark sorununu büyük ölçüde çözecek ve Kent Meydanı olarak kullanılacak alanda incelemeler yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş süren çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.  

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Menteşe ilçesine inşa edilecek olan yeni yapıda 4 kat yeraltı otoparkı yer alıyor. Hayata geçirilecek olan yeraltı otoparkı 31’i engelli olmak üzere 593 araç kapasitesine sahip. Ayrıca peyzaj düzenlemeleri ile çağdaş bir görünüme kazanacak olan Kent Meydanı’nda 3 adet kafe, 25 dükkan bulunuyor. Parsel alanı 6937 metrekare, inşaat taban alanı 2587 metrekare, toplam inşaat alanı 24 bin 127 metrekare, olan alandaki çalışmalar 36 Milyon 344 bin liraya mal olacak. Çalışmaların yüzde 35’lik kısmı tamamlandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Kent...