04 / 10 / 2024

Muğlada toki konut yapacak

Muğlada toki konut yapacak

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Menteşe ilçesinde yapılacak 2. etap TOKİ evlerinin her türlü çalışmasının tamamlandığını ve artık ihale sürecine geçildiğini bildirdi.

TOKİ konut başvurusu 2024! Kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

Uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli projeler hayata geçiren TOKİ'nin konut başvuruları merakla araştırılıyor. Peki kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

İstanbul'un aidat rekortmeni ilçesi Beşiktaş oldu!

Türkiye’nin aidat şampiyonları tek tek açıklandı. Türkiye genelinde 2023'te yüzde 97 oranında artış gösteren aidatlarda rekor Muğla’nın oldu. Muğla’da konut başına aidat ortalaması 2 bin 607 lira şeklinde oldu. Mega kent İstanbul’un daire başına düşen aidat ortalamasında ise rekor 5 bin 635 lira ile

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy isim listesi belli oldu mu? Emlak Konut GYO Yenişehir 1+1, 2+1, 3+1 kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy isim listesi belli oldu mu ve Emlak Konut GYO Yenişehir 1+1, 2+1, 3+1 kura çekimi ne zaman sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika...

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

2. el konut kredisi veriliyor mu? İkinci el konut kredisi başvuruları başladı mı? İkinci el konut kredi faizi ne kadar?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ikinci el konutlar içinde çalışmaların yapılacağını söyledikten sonra vatandaşlar bu konuya dair sorularını yöneltmeye başladı. İşte detaylar!

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

TOKİ konut arsalarında 10 yıl faizsiz taksit! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında konut arsalarının tüm detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Florya Evleri projesi 68 bin 36 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğlada toki konut yapacak Haberi

Muğlada toki konut yapacak

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Menteşe ilçesinde yapılacak 2. etap TOKİ evlerinin her türlü çalışmasının tamamlandığını ve artık ihale sürecine geçildiğini bildirdi.


Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Özden, Menteşe ilçesine yapılacak 2. etap TOKİ evlerinin 750 konuttan oluşacağını söyledi.


2. etap evler için uzun bir zamandan bu yana mücadele verdiklerini kaydeden Özden, "Süreç uzayınca 2. etap evlerinin yapılıp yapılmayacağı konusunda tartışmalar yaşandı. Ancak bugün geldiğimiz noktada ilçemize yapılacak 2. etap evlerin her türlü çalışması tamamlandı, artık ihale sürecine geçildi" dedi.


Sürenin uzama nedeninin konut yapılacak alanın önceden hazine arazisi iken Orman Bölge Müdürlüğüne devredilmesi olduğuna işaret eden Özden, şunları söyledi: "Burada makilik bir alan var. 3 kez bu bölgenin TOKİ'ye verilmesi için müracaatta bulunduk. Ancak üçünde de bakanlık tarafından bu müracaatlarımız...