30 / 04 / 2024

Münir Tanyer kim

Münir Tanyer kim

Orta ölçekli konutta uzmanlaştıklarını dile getiren Münir Tanyer, kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere uygun arsa buldukları takdirde İzmir'in her yerinde çalışabileceklerini söylüyor.

Gayrimenkul fiyatları artmadan yatırımcılar ev almalı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin ardından oluşan güven ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. İnşaat firmalarının temsilcileri fiyatlar artmadan yatırımcıların ev alması gerektiğini belirtti.

Münir Tanyer: Sektör için yeni düzenlemeler bekliyoruz!

Ekonomiye can veren inşaat sektöründe, sektörünün temsilcileri, yeni yıla girerken yerel yönetim ve merkezi hükümetten eş zamanlı atılacak bazı önemli adımlar bekliyor.

Münir Tanyer: Yaşanabilir bir kent için çalışıyoruz!

İzmir'in 'Atalarımızdan miras değil, torunlarımıza emanet' olduğunu ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kent için tüm kurum ve kuruluşların aynı amaç için çalışması gerektiğini söyledi.

Münir Tanyer İzmir'e ev almaya geldi herkesi ev sahibi yaptı!

Geçirdiği trafik kazası sonucu işini bırakmak zorunda kaldı. Emeklilik günlerini inşaat mühendisi ablasının yaşadığı ve her yaz tatilinde geldiği İzmir'de bir ev alarak geçirmek istedi...

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Konutta tercihler değişti! Nitelikli ve yatay mimarili konut projeleri revaçta!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımını sürdürdükleri TanUrla'nın bölgede yeni bir çekim merkezi olacağına dikkat çekti. Münir Tanyer, nitelikli ve yatay mimariye sahip projelerin talep gördüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Tanyer Yapı'dan İzmir'e Tan Urla projesi!

İzmir'de yeni konut inşasına hazırlandıklarını dile getiren Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşa edilecek konutların Ege kültürünü yansıtacağını dile getirdi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Borsada 'bedelli sermaye artırımı' tokatına kim 'dur' diyecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Borsada 'bedelli sermaye artırımı' tokatına kim "dur" diyecek?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 9 maddelik analizi...

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Münir Tanyer kim Haberi

Münir Tanyer kim

Orta ölçekli konutta uzmanlaştıklarını dile getiren Münir Tanyer, kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere uygun arsa buldukları takdirde İzmir'in her yerinde çalışabileceklerini söylüyor. Sadece deprem gerekçesiyle dönüşüm yapılmaması gerektiğini belirten Tanyer, "15-20 bin metrekarelik, ada bazlı çözümler üretilmeli" diyor. Arsa maliyetinin fiyatı etkileyen en önemli faktör olduğuna dikkat çeken Tanyer, arsa üretimine yoğunlaşılması gerektiğine vurgu yaptı. Son mevzuatla ruhsat konusunda iyileşmelerin olduğunu kaydeden Tanyer, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un mimar olmasının sektör için bir avantaj olduğunu belirtti. 


Milliyet...