28 / 07 / 2024

Murat Karayalçın izmir kentsel dönüşüm

Murat Karayalçın izmir kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm konulu bir toplantıya katılmak için İzmir Narlıdere'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u makamında ziyaret etti.

Murat Karayalçın: Türkiye’deki her 100 konuttan 60-70'i hatalı!

Eski Dışişleri ve Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın yaptığı açıklamada ülkemizde her 100 konuttan 60-70 tanesinin hatalı, kurallara aykırı olduğunu söyledi.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Kolbaşı kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Arzum Elektrikli Ev aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı kimdir? Murat Kolbaşı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Kolbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Kolbaşı`nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Talip Murat Kolbaşı Kimdir?

Talip Murat Kolbaşı kimdir? Talip Murat Kolbaşı’nın mesleği nedir? Talip Murat Kolbaşı nereden mezundur? İşte detaylar!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Converse bugün Türkiye’deki ilk fiziki mağazasını İzmir’de kampanyayla açıyor! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

İlk mağazasını bugün İzmir’de açacak olan Converse online mağazada şok kampanya! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

Murat Karayalçın izmir kentsel dönüşüm Haberi

Murat Karayalçın izmir kentsel dönüşüm

Karayalçın desteği Kentsel dönüşüm konulu bir toplantıya katılmak için Narlıdere'ye gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u makamında ziyaret etti. Başkan Batur ziyaret esnasında Karayalçın'a, Narlıdere'de yıllardır başarı ile uygulanan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili bilgiler verdi. 

Narlıdere Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen Murat Karayalçın ziyaretine Dikili Belediye başkanı Osman Özgüven, Narlıdere CHP ilçe başkanı Cafer Esen, İl Genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 


Kıvanç duydum 

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u ziyareti esnasında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sunumunu büyük bir dikkatle dinleyen CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın aldığı bilgiler karşısında memnuniyetini dile getirdi. Karayalçın Başkan Batur'un geçmişten bugüne dönüşüm konusunda yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiğini ifade ederek CHP'li sosyal belediyecilik anlayışıyla tam olarak örtüşen bu...