30 / 04 / 2024

Murat Macun bağ Pastanesi

Murat Macun bağ Pastanesi

Bağ Pastanesi'nin eski sahipleri borçları nedeniyle icraya düşmüş. Pastane zinciri ve isim haklan da icradan satışa çıkmış. Sancaktepe şubesinin sahibi Murat Macun da ihaleye girmiş ve ihaleyi alarak bayisi olduğu zincirin sahibi olmuş.

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

Murat Kurum seçim sonrasına KİPTAŞ için tarih verdi: Taksitler 5 bin 833 TL, başvurular 15 Nisan!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gerçekleştirdiği toplantıda aylık 5 bin 833 TL taksitle kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Söz konusu proje için başvurular 15 Nisan itibarıyla kabul edilecek...

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na tepki: '140 bin konut' deyip 5 bin konut yapamayan bir irade!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun '140 bin konut yapacağım' diyerek 5 bin konutu yapamadığını dile getirdi. Kurum, İstanbul ile ilgili planlarını açıkladı. İşte detaylar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Mimar Şenol Gökner'den İBB Başkan adayı Murat Kurum'a 3 soru! İstanbul'da nasıl bir yaşam ortamı sunacaksınız?

AK Parti'nin İBB Başkan adayı resmen Murat Kurum olarak açıkladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve Murat Kurum'a 3 soru yöneltti. İşte o sorular ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Murat Kurum açıkladı! Deprem bölgesinde yarın itibarıyla 21 bin 244 konutun yapımı başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen şehirlerde yarın itibarıyla 21 bin 244 konutun yapımına başlanacağını dile getirdi.

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Murat Macun bağ Pastanesi Haberi

Murat Macun bağ Pastanesi

Dergimizi takip edenler hatırlayacaklardır, önceki hafta Bağ Pastanesi'nin sessiz sedasız el değiştirdiğini yazmıştık. Haberimizde kuruluşu 1960'a dayanan pastanenin sahibi Aydın Ildız'ın, Bağ Pastanesi'ni mağazaları, isim hakkı ve üretim tesisiyle birlikte Sancaktepe şubesinin sahipleri Macun Ailesi'ne sattığını yazmıştık.

Ama işin aslı öyle değilmiş.

Para'dan Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın öğrendiğine göre, olay şöyle gelişmiş. Pastanenin eski sahipleri borçları nedeniyle icraya düşmüş. Pastane zinciri ve isim haklan da icradan satışa çıkmış. Sancaktepe şubesinin sahibi Murat Macun da ihaleye girmiş ve ihaleyi alarak bayisi olduğu zincirin sahibi olmuş.

Macun aslında iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteriyor. Pastane bayiliğine dört yıl önce finans kökenli eşi Birgül Macun için girmiş ve Sancaktepe bayiliğini almış. Macun, "Dört yıl önce bayilik sözleşmesi imzalarken 'Gün gelecek Bağ Pastanesi'nin sahibi olacaksın' deseler güler geçerdim" diyor.

Macun,...