05 / 05 / 2024

Muratpaşada turizm açıklaması

Muratpaşada turizm açıklaması

Antalya'da bulunan seyahat acentalarının temsilcileriyle bir araya gelen Murtapaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, insan odaklı projelerini anlattı.

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

Konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması!

Konutta KDV indiriminin yapılması ile gündeme gelen iadeler hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı açıklama yaptı. İşte konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması..

Moody’s’ten flaş Türkiye açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye ekonomisi hakkında açıklamada bulundu. Moody's açıklamasında "Darbe girişiminden kaynaklanan şok büyük ölçüde ortadan kalktı, ancak her zaman uzun vadeli sorunları mevcut" dedi.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması!

İhlas Holding,FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişiler arasında bulunan Cahit Paksoy'la ilgili açıklama yaptı.İşte İhlas Holding'in Cahit Paksoy açıklaması..

TMMOB'den Bornova'da çöken inşaat iskelesi açıklaması!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Bornova'da bir inşaatta kurulu iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili "Platformda gerekli emniyet sistemlerinin bulunmadığı kanaatine varılmıştır" açıklamasını yaptı.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

İBB'den Kabataş Transfer Merkezi açıklaması!

İstanbul Kabataş'a yapılması planlanan Martı projesine yönelik İstanbul Kent Savunması'nın basın açıklamasının hemen öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kabataş Martı projesi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!

Emlak Konut, bugün bazı basın kuruluşlarında yayınlanan kampanya haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İşte Emlak Konut'tan kampanya açıklaması...

TÜPRAŞ'tan Moody's not açıklaması!

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ, Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu izlemeye almasının kendi notlarının da düşeceği anlamına gelmediği açıklamasını yaptı.

Muratpaşada turizm açıklaması Haberi

Muratpaşada turizm açıklaması

Muratpaşa'da yaşayan 500 bin kişinin en azmdan 150 binini seyahat ettirmeyi düşündüklerini söyleyen Uysal, "İnsan hayatma etki eden belediyecilik çalışmaları yürütüyoruz. Bizin çılgın projemiz insan. Bu çerçevede vatandaşlarımızı seyahat ettirmek, tatil yaptırmak istiyoruz. Kentimizde yaşayanlaruı, ülkelerini tanımalarını istiyoruz. Projemize acentalarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu. 



Belediye çalışmalarmı anlattı Seyahat acentalarmın temsilcilerine belediye çalışmaları hakkmda da bilgiler veren Başkan Ümit Uysal, "Mııratpaşa'da tüm mahallelerimizin asfaltlarını ve kaldırımlarmı yenilemeyi sürdürüyoruz. Meltem ve Bayındır Mahallelimiz"in asfaltlarını yenileyip, Avrupa standartlarında, engelli şeritlerinin bulunduğu kaldırımlar yaptık.  Kaldırımlarımıza turunç ağaçları dikiyoruz. Mahallelerimizin çehresini değiştiriyoruz. Turizmde çalışan kadrnlanmızm faydalanması için çocuk kreşi açtık. Gelir düzeylerine göre çocuk kreşimize kayıtlar almıyor. Yaşlılarımızm faydalanması için Antalya'nın en güzel terasmm bulunduğu alana Yaşlıevimizi açtık. Temizlik işleri müdürlüğümüz her dinden ibadethanelerin temizlik...