26 / 05 / 2024

Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir

Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir

Müşfik Yamantürk, Capital Dergisi’nin yaptığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapan iş insanları arasında yer alıyor. Peki, Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir?

Konut sektörü için dönüm noktası olacak! Türk müteahhitlik sektörünün gözü bu projede!

Irak'ta yapılmayı bekleyen büyük yatırımların başında yer alan Kalkınma Yolu Projesi, konut sektörü için can suyu olacak. Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, projenin yapımı için Türk müteahhitleri olarak yapmaya talip olduklarını söyledi.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Misek & Yapıtaş Adi Ortaklığı-2 oldu. İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Arnavutköy projesinin kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir Haberi

Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir

Müşfik Yamantürk kimdir?

Müşfik Yamantürk, Capital Dergisi’nin yaptığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapan iş insanları arasında yer alıyor. Peki, Müşfik Yamantürk kimdir?


Müşfik Hamdi Yamantürk, 1958 yılında babası İdris Yamantürk tarafından kurulan Güriş İnşaat'ın Genel Müdürü.


Ankara doğumlu olan Güriş İnşaat Genel Müdürü Müşfik Yamantürk 55 yaşında. 


Güriş İnşaat..

1958 – GÜRİŞ Kolektif Şirket olarak kuruldu…

1959 – Çubuk Çayı Islahı İnşaatı / Ankara…

1963 – Yemişen Deresi Islahı İnşaatı / Gölbaşı-Adıyaman…

1965 – Fatsa Limanı İnşaatı / Ordu…

1968 – Bir dönüm noktası olarak toprak işleri dışında, oldukça detaylı bir…

1973 – GÜRİŞ Kolektif Şirketi, GÜRİŞ İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK A.Ş. oldu.

1974 – İlk liman: Demir Çelik Fabrikaları Liman İnşaatı / İskenderun…

1975 – GÜRİŞ MAKİNA VE MONTAJ SANAYİ A.Ş. kuruldu…

1976 – 23 Adet Liman...