08 / 07 / 2024

Müşfik Yamantürk kimdir

Müşfik Yamantürk kimdir

Müşfik Yamantürk, Capital Dergisi’nin yaptığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapan iş insanları arasında yer alıyor. Peki, Müşfik Hamdi Yamantürk kimdir?

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Telekom'dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Türk Telekom ile ilgili zam konusu gündeme düştü. Türk Telekom internete zam geldiği belirtilirken vatandaşlar ''Türk Telekom internete zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. İşte detaylar...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Müşfik Yamantürk kimdir Haberi

Müşfik Yamantürk kimdir

Müşfik Yamantürk kimdir?

Müşfik Yamantürk, Capital Dergisi’nin yaptığı “Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanları” araştırmasında en çok bağış yapan iş insanları arasında yer alıyor. Peki, Müşfik Yamantürk kimdir?


Müşfik Hamdi Yamantürk, 1958 yılında babası İdris Yamantürk tarafından kurulan Güriş İnşaat'ın Genel Müdürü.


Ankara doğumlu olan Güriş İnşaat Genel Müdürü Müşfik Yamantürk 55 yaşında. 


Güriş İnşaat..

1958 – GÜRİŞ Kolektif Şirket olarak kuruldu…

1959 – Çubuk Çayı Islahı İnşaatı / Ankara…

1963 – Yemişen Deresi Islahı İnşaatı / Gölbaşı-Adıyaman…

1965 – Fatsa Limanı İnşaatı / Ordu…

1968 – Bir dönüm noktası olarak toprak işleri dışında, oldukça detaylı bir…

1973 – GÜRİŞ Kolektif Şirketi, GÜRİŞ İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK A.Ş. oldu.

1974 – İlk liman: Demir Çelik Fabrikaları Liman İnşaatı / İskenderun…

1975 – GÜRİŞ MAKİNA VE MONTAJ SANAYİ A.Ş. kuruldu…

1976 – 23 Adet Liman...