06 / 05 / 2024

müsiak konutları ıspartakule

müsiak konutları ıspartakule

Ispartakule Müsiad Evleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı? Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak? 

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı ve Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Müstakil konutlara talep gittikçe artıyor!

Pandemi ile beraber müstakil konutlar trend hale geldi. Normalleşmenin artmasına karşın müstakil konutlar trend olmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm rezerv konutları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar’da 17 bloktan oluşan 442 konut ve Saçaklızade rezerv alanındaki 3 bloktan oluşan 113 konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?

Koronavirüs salgını ile beraber tercih edilmeye başlanan müstakil konutlara yapılan masrafların çoğu yatak odaları, misafir odaları, mutfak, banyo, balkon gibi alanlara harcanıyor. Peki, müstakil konutlar gerçekten pahalı mı? sektörde son durum ne? 

2021'de müstakil konutlara ilgi arttı!

Yılın ilk 6 ayında yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 88.4 yükselerek 63 bini geçti. Bu dönemde koronavirüs etkisi sebebiyle müstakil konutlar için alınan ruhsat sayısında artış yaşandı. 

Müstakil konutlarda talep patlaması!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını konut tiplerinde köklü değişiklere neden oldu. Özellikle son bir yıl içerisinde müstakil konutların bulunduğu alana göçler artmış durumda.

Müstakil evlerde talep patladı!

Tapusorcom tarafından yapılan araştırmaya göre; koronavirüs salgını sonrasında müstakil evlerde talep patlaması yaşandı. Özellikle İstanbul, İzmir ve Muğla'da müstakil konutların değeri arttı. 

Yeni yatırım aracı: Müstakil konutlar!

Günümüzde müstakil ev satın alarak gayrimenkul yatırımı yapan vatandaşlar, bu evleri lüks konutlara dönüştürüp satarak daha fazla kazanç elde ediyor. 

müsiak konutları ıspartakule Haberi

müsiak konutları ıspartakule



Ispartakule Müsiad Evleri'nin havadan yeni görüntülerini izlemek için...