30 / 04 / 2024

Müslim Güneş

Müslim Güneş

E Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Müslim Güneş, Abdullah Erkan, İbrahim Sezen tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Temmuz'da kuruldu.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Gümüş bugün ne kadar?

Yükselişe geçen altından sonra gümüş fiyatlarının da yukarı seyri devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ne zaman yükseleceğini duyurdu. Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Peki, Gümüş bugün ne kadar?

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

Müslim Güneş Haberi

Müslim Güneş
E Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Müslim Güneş, Abdullah Erkan, İbrahim Sezen tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


E Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde veya yurt dışında her türlü konut, villa,köşk,fabrika, okul,liman,otel,hastane ve benzeri binalar inşa etmek veya ettirmek, 2- Hisseli veya hissesiz arsa,arazi ve her türlü gayri menkulü satın almak,satmak,kiraya vermek komisyonculuğunu yapmak, bu arsa ve araziler üzerine veya diğer arsa,arazi sahipleri ile anlaşarak kat karşılığı veya yap sat esasıyla ,konut,işyeri veya diğer kullanımlar için bina inşa etmek,bunları satmak,kiraya vermek,bu taşınmazlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak. 3- Turistik nitelikteki her türlü otel,motel,tatil köyü, devre mülk,kamping,plaj, lokanta, kafeterya, yüzme havuzu,jimnastik salonu,sauna, hamam,tatil sitesi,sportif tesisler ve benzeri...