04 / 05 / 2024

Müslüm Boynukısa

Müslüm Boynukısa

Mütekabiliyet kapsamında Türkiye'den taşınmaz satın alan yabancıların oturma izni uzatıldı. Şu anda mülk alan yabancılara 3 ay olarak uygulanan oturma izni, bundan böyle 1 yıl olacak...

Müslüm Boynukısa Hasoğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

2013 yılı başında Satış Müdürü olarak Deniz Ömür’ü kadrosuna katan Hasoğlu Yapı, son olarak da Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Müslüm Boynukısa’ yı getirdi...

Hasan Sever, kızı Hilal Sever'i evlendiriyor!

Hasoğlu Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, kızı Hilal Sever'i Müslüm Boynukısa ile evlendiriyor.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 350 bin konut ve 1.5 milyon TL destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda 350 bin konutun dönüşümünü sağlayacaklarını ve 1,5 milyon destek vereceklerini açıkladı.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

‘Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları’ konut arzının artırılmasına katkı verecek!

SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, deprem kuşağındaki Türkiye'de mevcut yapı stokunun güçlendirilmesi, yenilenmesi ve kentsel dönüşümün sağlanması gerektiğini belirtti. Gönül, "Bunun için gerekli finansman kaynağına ulaşma konusunda sermaye piyasası araçları büyük önem kazanmaktadır” dedi.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL'yi...

Bazı bankalar ara ara faizsiz kampanya gibi fırsatları müşterilerine sağlıyor. Peki, Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? 10 bin 15 bin TL 0 faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar.

MİT bir ilke imza attı, bu kez doktor ve sağlıkçı personel alacak! Diyetisyen, Biyolog, Fizyoterapist, Hemşire...

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personel alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda bir ilke imza atan MİT, sağlık personeli ve doktor alımı yapacak. İşte MİT personel alımına ilişkin tüm ayrıntılar...

Hisseli tapuya ihtiyaç kredisi çıkar mı?

İhtiyaç kredisi, taşınmaz ürün ya da araç sahibi olmak isteyenler için alım imkanı sağlayan bir kredi türüdür. Hisseli tapuya ihtiyaç kredisi ise hisseli tapu sahipleri tarafından merak edilir. Peki hisseli tapuya ihtiyaç kredisi çıkar mı, hangi bankalar kredi verir? İşte konu ile ilgili detaylar…

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi... Sağlıkta 25.000 TL'ye kadar faizsiz sonradan 4 taksit... Hemen bakın...

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

Gratis'te makyaj, cilt bakım ve saç bakım ürünleri tek fiyat 33 TL! Acele edin! Sadece 3 gün geçerli!

Güzellik ve bakım rutininizi daha da özel hale getirmek için Gratis'in harika bir kampanyası var!

Sağlık bakanlığı personel alımı 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru tarihi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu gündemi meşgul etmeye başladı. İşte bu konuya dair detaylar!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! Sağlık Bilimleri Üniversitesine 162 acil personel aranıyor!

İş arayanlara müjde! Sağlık Bilimleri Üniversitesine personel aranıyor. İşte personel alım şartlarına dair detaylar!

Müslüm Boynukısa Haberi

Müslüm Boynukısa


Güvenilirliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada bulunduğu yapılara imza atan Hasoğlu Yapı’nın, yabancılara mülk edinmeyi kolaylaştıran Mütekabiliyet Yasasının ardından Türkiye’de taşınmazı olan yabancıların oturma süresinin 3 aydan 1 yıla uzatılması ile özellikle Newista Residence projesindeki satışlara çok hızlı ve olumlu yansımasının beklendiği açıklandı.

18 Mayıs 2012 tarihinde yürürlüğe giren ve yabancılara mülk satışının önünü açan Mütekabiliyet Yasası  ile birlikte son 9 ayda 11 bin mülk  yabancılara satılmıştı. Tapu engeli kalkan ve oturma izni 3 aydan 1 yıla uzatılan yabancılar, Türkiye ve özellikle İstanbul’u bir yatırım cenneti olarak görüyor.

Hasoğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Müslüm Boynukısa yabancılara mülk alımını kolaylaştıran ve taşınmaz alan yabancıların oturma iznini uzatan Mütekabiliyet Yasası ve İkamet İzni Kanunu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Mütekabiliyet Yasası’nın ardından...