05 / 05 / 2024

Muşta satılan arsa ihalesi

Muşta satılan arsa ihalesi

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından; Muş 'un Merkez ilçesinde bulunan fabrika satışa çıktı. Taşınmazın ihalesi, kapalı teklif usulüyle yapılacaktır.

Araba alma kaban al! A3 fiyatına satılan kaban sosyal medyayı salladı!

İstinye Park'ta dünyaca ünlü bir markanın mağazasında Vikunya yünü kabanın fiyatı görenleri şok etti. A3 araba fiyatına satılan kabanı sosyal medyayı salladı. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki'den açıklama: Yabancılar Türkiye'den 17 bin 76 nitelikli arazi satın aldı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancı uyruklulara satılan arazi miktarını Meclis'e taşıdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yabancılara satılan arsa, arazi, tarla, bahçe gibi gayrimenkullere ilişkin rakamı açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması... 

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

İnternette satılan sahte zeytinyağlarına dikkat! Fiyatının düşük olmasına kanmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, online alışveriş sitelerinde satılan bazı zeytinyağlarının fiyatlarının düşük olmasının akıllara taklit ve tağşişi getirdiğini söyledi. Bayraktar, "Vatandaşlar yağlarını güvenilir satış yerlerinden ve markalardan almalıdır" dedi.

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

MediaMarkt'ta satılan en iyi 10 akıllı saat! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Son dönemde akıllı saatlere olan ilgi artarken pek çok kişi akıllı saat fiyatlarını araştırmaya başladı.Biz de sizin için MediaMarkt'ta satışı yapılan en iyi 10 akıllı saati derledik. Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Turkcell Pasaj'da Dünyada en çok satılan Samsung Galaxy A12 Satışta! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Turkcell Pasaj her geçen gün bir başka akıllı telefon ile akılları baştan alıyor! Şubat ayında tüm dünyada en çok satılan telefon olma unvanını kazanan Samsung Galaxy A12 Turkcell Pasaj'da satışa çıktı.Peki,Turkcell Pasaj'da A12 fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Dünyada en çok satılan telefon Samsung Galaxy A12 A101'de Satışta! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

A101 her geçen gün bir başka akıllı telefon ile akılları baştan alıyor! Şubat ayında tüm dünyada en çok satılan telefon olma unvanını kazanan Samsung Galaxy A12 A101'de satışta çıktı! Peki, A101'de Galaxy A12 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Muşta satılan arsa ihalesi Haberi

Muşta satılan arsa ihalesi

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından; Muş Merkez ilçesinde bulunan müştemilatı kargir toprak su binası 25 Mart 2015 günü saat 10:45'de ihale ediliyor.


Bahse konu taşınmaz, 7.907 metrekare yüzölçümüne sahip olup 47 ada, 5 parselde yer alıyor.


Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından; Muş Merkez ilçesinde bulunan müştemilatı kargir toprak su binası 8 milyon 258 bin 480 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Söz konusu taşınmazın ihalesi, kapalı teklif usulüyle Muş Özel İdaresi yeni hizmet binasında yapılacaktır.


Kıymeti: 8.258.480,00 TL


İlanın tam metni için