08 / 05 / 2024

Mustafa Değirmenci özgeçmiş

Mustafa Değirmenci özgeçmiş

İstanbul Avcılar Belediye Başkanı olan Mustafa Değirmenci kimdir? Mustafa Değirmenci ne zamandan beri Avcılar Belediye Başkanı olarak görev yapıyor? Mustafa Değirmenci - Avcılar Belediyesi projeleri nelerdir?

İş Bankası Mayıs 2024 emekli promosyon ne kadar? Emekli promosyonuna yeni zam geldi mi? Son dakika promosyon rakamları!

Pek çok emekli İş Bankası emekli promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki İş Bankası emekli promosyon rakamı değişti mi? Emekli promosyonuna zam geldi mi? İşte son dakika emekli promosyon rakamları...

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Mesai saatlerinde kritik gelişme! Çalışma saatleri değişiyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  kısmi ve geçici süreli çalışmalarla iş dünyasının ihtiyaçları ve iş-özel yaşam dengesini gözetecek düzenlemeleri hayata geçirmeyi planlıyor. Peki çalışma saatleri değişecek mi?

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı: Kira kanunu değişmeli mi? 

Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından "Kira kanunu değişmeli mi?" sorularını sordu. İşte o soruya gelen cevaplar... 

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG litre fiyatları bugün ne kadar? Hemen bakın! 

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe yaşanan fiyat değişikliklerinden sonra benzin, motorin ve LPG litre fiyatı araştırmaları hız kazandı. 

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

Kredi kartlarına taksit sınırı mı geldi? Kredi kartı taksitlendirme süreleri değişti mi? Yurt dışı seyahat, havayolu...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), ekonomiye ilişkin kritik bir karar alarak kredi kartı taksitlendirme sürelerinde değişikliğe gitti. Bu kapsamda, kredi kartı harcamalarına taksit sınırı geldi. İşte detaylar...

YouTube Premium fiyatları ABD'de arttı! YouTube Premium'a Türkiye'de de zam gelecek mi? 

YouTube Premium fiyatlarına ABD'de zam yapıldı. 11,99 dolar olan bireysel aboneliğin fiyatı 13,99 dolara yükseldi. Peki Türkiye'de de YouTube Premium fiyatlarına zam gelecek mi? 

Mesai saatleri düşüyor mu? Mesai saatleri değişti mi?

Mesai saatleri düşecek mi? Mesai saatlerinde değişme olacak mı? çalışan vatandaşlar merakla bu soruların yanıtını arıyor. İşte bu konudaki son gelişmeler!

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın!

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın! 

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Mustafa Değirmenci özgeçmiş Haberi

Mustafa Değirmenci özgeçmiş

Mustafa Değirmenci kimdir?

Mustafa Değirmenci, 1957 yılı İstanbul Avcılar ilçesi Firüzköy doğumlu. İlkokulu Firuzköy İlköğretim Okulu'nda Ortaokulu ve Liseyi Avcılar 50. yıl lisesinde bitiren Mustafa Değirmenci, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı.


Mustafa Değirmenci, yüksek öğrenimine o yılların olumsuz koşullarından dolayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Uzun yıllar Firüzköy Spor Kulübü’nde ve kısmen Beşiktaş genç takımında futbol oynadı. 


İş yaşamına 1981 yılında İGS A.Ş'de başlayan Mustafa Değirmenci, 1985 yılından 18 Nisan 1999 seçimlerinde Avcılar Belediye Başkanı seçilinceye kadar Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş'de yönetici olarak görev yaptı.


18 Nisan 1999 yılında DSP’den Belediye Başkanı seçildi. Daha sonra CHP’ye geçen Mustafa Değirmenci, 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı oldu.


Avcılar’da 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Değirmenci, ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı...