02 / 05 / 2024

Mustafa Gür satın alma müdürü

Mustafa Gür satın alma müdürü

FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atanan Mustafa Gür, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Makineleri Mühendisliğinden 2004 yılında mezun oldu.

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı! Hemen güncel tabloya bakın...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler traktör satışa yapan firmaların fiyatlarını merak ediyor. Tümosan yeni fiyatlarını duyurdu. İşte güncel fiyat listesi...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

5 bin 785 konutluk Emlak Konut GYO Firuzköy projesinin ilk etabı Tual Gölyaka yarın ön satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etabı olan Tual Gölyaka yarın ön satışta...

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL! Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim! 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL’den satılıyor. Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim başladı! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mustafa Gür satın alma müdürü Haberi

Mustafa Gür satın alma müdürü

MSC Gemi Acenteliğinde 2005 yılında Satış Sorumlusu olarak profesyonel iş hayatına başlayan Mustafa Gür, 2008’de Borusan Güç Sistemlerinde Marin Satış Mühendisi olarak çalıştı. Daha sonra MSC Gemi Acenteliği’nde Hat yöneticisi olarak 2013 yılına kadar görev yaptı.  Mustafa Gür, 2013 yılında Medlog Lojistik ve Gemicilik Turizm AŞ’de Lojistik Müdürü olarak iş hayatını sürdürdü. 


2015 yılı başında 1966’dan beri bir dünya markası olarak hizmet veren, dünyanın en büyük jeneratör sistemleri üreticisi FG Wilson’ın  Türkiye kadrosuna katılan Mustafa Gür, Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak göreve başladı.


Çok Boyutlu Liderlik, Satış Yönetimi Geliştirme Programı, Business English Presentation Skills Workshop Certificate, Sales Professional, Satış Fakültesi, Davranışlarımız ve Biz, Kişisel Performansı Yönetmek ve Satış Geliştirme  gibi birçok seminer ve kursa katılan Mustafa Gür 1980 yılında İstanbul’da...