25 / 07 / 2024

Müteahhit eşref timuçin öldü mü

Müteahhit eşref timuçin öldü mü

Aksaray'ın tanınmış Müteahhitlerinden Eşref Timuçin, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Timuçin için Aksaray merkez Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yarısı bizden kampanyası için uzmanlar uyarıyor! Müteahhit seçimine dikkat edin!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önündeki finansman sorununu çözmek için hazırlanan yarısı bizden kampanyasında uzmanlar müteahhit seçimi konusunda vatandaşları uyarıyor.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

Audi e-tron Sportback'in fiyatına bakın! İşte Audi e-tron Sportback 29 Kasım 2022 fiyat listesi

Alman otomotiv devi Audi’nin ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks modeli e-tron Sportback'in kasım ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Auidi e-tron Sportback'in 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Samsun'da yaşanan bir yıkım duyanları şaşkına çevirdi. Kepçe operatörü yıkım için gittiği evin adresini yanlış yazınca başka birinin evini yıktı. Olay ortaya çıkınca müteahhit hemen olay yerine gitti ama iş işten çoktan geçmişti.

Müteahhit mağduru olmamak için bunlara dikkat!

Müteahhit firmalarla inşaat sözleşmesi imzalarken nelere dikkat etmek gerekiyor? Merakla beklenen soruların yanıtlarını avukat Ebru Erdinç verdi.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Müteahhit eşref timuçin öldü mü Haberi

Müteahhit eşref timuçin öldü mü

Aksaray'ın tanınmış Müteahhitlerinden Eşref Timuçin, dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybetti. 


Babası Faruk  Timuçin'le inşaata başlayan Eşref Timuçin babasının vefatından sonra müteahhitliğe devam etti. Aksaray'da binin üzerinde konut ve işyeri yaptı. Fetullah Gülen'ci hareketin içinde yer alan Eşref Timuçin Özel Sema Koleji'nin Aile Birliği Başkanlığı yaptı. Uzun süre Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanlığıda yapan müteahhit Eşref Timuçin, dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 


Timuçin için Aksaray merkez Ulu Camii'nde cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Timuçin'in ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Eşref Timuçin'in cenazesi, sevenleri tarafından omuzlarda taşınarak Ervah Kabristanlığında toprağa verildi. 


Hasandağı...