28 / 04 / 2024

Namık Tan yeni görevi

Namık Tan yeni görevi

Dışişleri Bakanlığımızın önemli isimlerinden Büyükelçi Namık Tan, STFA Yatırım Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu'na üyesi oldu. Peki, Namık Tan kimdir? İşte Namık Tan'ın biyografisi...

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Gram altının şu anki seviyesini 10 ay öncesinden bilen Hatice Kolçak'tan yeni rakam geldi! Hedefe çok yaklaştık

Gram altın 1.600 lirayı geçti. Altın uzmanı Hatice Kolçak gram altının şu anki seviyesini 10 ay önceden önceden bilirken şimdi de gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı.  Hedefe çok yaklaştık...

Elon Musk'tan yeni hamle; Dikkat! Twitter...

Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan yeni bir hamle daha geldi; ücretli kullanıcılar için tweet karakter sayısını 25.000'e yükseltildi. Ücretli Twitter kullanıcıları dilerlerse tek bir tweet'te 25 bin karakter paylaşabilecek. İşte detaylar...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni açıklama. Müşterileri hemen hemen buraya

Kamu bankaları arasında önemli yer tutan Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni kredi açıklaması geldi. Bilindiği üzere vatandaşlar bu iki banka tarafından sağlanan kredilere büyük ilgi gösteriyor.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Anne babalara Bakan Derya Yanık’tan müjde! Yeni ödeme müjdesi verildi! Bu para nisan ayında hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuklu ailelere ödenecek yeni destek ödemesinin müjdesini verdi. Bu ödeme, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yaşamlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte zorluk çeken ailelere verilecek.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Aile Bakanı Derya Yanık’tan yeni yardım müjdesi! Ev kadınlarına 2 bin TL verilecek! Hemen başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal devlet olma anlayışı ile milyonlarca vatandaşa her ay düzenli yardım parası yatırıyor. Bakanlık tarafından sağlanan bu sosyal yardımlardan ev hanımları da nasibini alıyor.

Aile Bakanı Derya Yanık'tan yeni ödeme müjdesi! O ödeme mart ayında hesaplara yatacak! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı'nda engelliler, ihtiyaç sahipleri ve bakıma muhtaç bireylere yatırılan Aile Destek Programı şubat ayının sonunda gündemdeki yerini koruyor. Peki, ödemeler ne zaman hesaplara yatacak. İşte detaylar...

12 aylık ödemelerde yeni şartlar! PTT başvuru ekranını açtı!

PTT 12 aylık ödemelerde yeni şartlar olacağı duyurdu. İşte merakla beklenen başvurulara dair detaylar!

Namık Tan yeni görevi Haberi

Namık Tan yeni görevi

Namık Tan kimdir?

Dışişleri Bakanlığımızın önemli isimlerinden Büyükelçi Namık Tan, STFA Yatırım Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu'na üyesi oldu. Peki, Namık Tan kimdir?


Namık Tan..

Namık Tan, Aslen Hataylı olan Namık Tan, 1956 yılında Mardin'de doğdu.  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 1978 yılında lisans eğitimini tamamlayan Tan, askerlik hizmeti devam ederken, Dışişleri Bakanlığı'nın açtığı sınavları kazanarak, 1982 Temmuz'unda bakanlığın Denizcilik Sorunları Dairesi’nde ilk görevine başladı.


Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nda 1982 yılında göreve başlayan Namık Tan, emekli olduğu 2014 Haziran ayına kadar Dışişleri Bakanlığı bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında çeşitli görevlerde bulunmuştur. 


Yurt dışında Moskova, Abu Dhabi ve Washington'da çeşitli kademelerde çalışan Sn. Tan, 2004-2007 yılları arasında Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü'nü yürütmüştür.


Tan, 2007 yılında Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi, 2010 yılında ise Türkiye'nin Washington Büyükelçisi olarak görevlendirilmiştir. 


2014 yılında kendi...