21 / 05 / 2024

Narbel yolu çökme

Narbel yolu çökme

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

Batman Park AVM yolu çökme tehlikesi yaşıyor!

Batman Park AVM önünden geçen yol çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Yağan yağmurun ardından ise su birikinti oluşurken yayalar kaldırımda geçmekten korkuyor.

İzmir Narbel Yolu trafiğe açıldı!

İzmir'in en pahalı yolu olan ve geçtiğimiz Ocak ayında çöken Nar-Bel yolu, Yeni Asır'ın gündeme getirdiği haberlerin ardından yeniden düzenlenerek trafiğe açıldı.

Narbel Yolu'nda sonra başka bir yolda da göçük meydana geldi!

Karabağlar Tahsin Yazıcı Mahallesi'ndeki yolda da tıpkı Narbel'de olduğu gibi çökme meydana geldi. Öğrencilerin okula gelip giderken kullandıkları yolda hala önlem alınmadı.

İzmir Narlıdere Narbel Yolu'nda istinat duvarı yeniden yapılıyor!

Narlıdere'de 2 Ocak'ta çöken Narbel Yolu'nun yeniden kullanılabilmesi için istinat duvarı yapımına başlandı. Ancak çevre sakinleri, göstermelik inşa edilen duvarın yine çökeceği görüşünü taşıyor.

İzmir'de Narbel Yolu'nun çökmesiyle gözler çevredeki gecekondulara çevrildi!

Narbel'de yolun çökmesinin ardından gözler buradaki gecekondulara çevrildi. Olası bir toprak kaymasında facia yaşanabileceğini belirten yöre sakinleri, "Biz de insan gibi yaşamak istiyoruz" dedi.

Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Narbel yolunda istinat duvarı çöktü!

Narbel Yolu, yüksek eğim nedeniyle güvenlik riski taşıdığı yönündeki uyarılar dikkate alınmadan 2008'de açıldı. Kocaoğlu'nun "İzmir'in en pahalı yolu" diye nitelediği yolda dün istinat duvarı çöktü

Oylat Yolu'nda çökme yaşandı!

Yeni yapılan yolun Hilmiye köyü yakınlarındaki kısmının bir şeridinde çökme yaşanmasıyla, yol tek şeride düştü. Yaklaşık yarım metrelik kısmında kayma meydana gelen yolun, yakın zamanda yapılıp hizmete açılması bekleniyor.

İzmir Narbel yolu şehircilik ilkelerine uygun değil!

İzmir 1. İdare Mahkemesi, Narlıdere sırtlarındaki mahalleler ile Narbel toplu konutları arasındaki ulaşımı sağlayan yüzde 22 eğimli Narbel yolunun, şehircilik ilkelerine uygun olmadığına karar verdi

ODTÜ Yolu yine çöktü!

100. Yıl ve Çiğdem Mahalleleri sakinlerinin, ODTÜ'lülerin ve Ankaralı yurttaşların tepkilerine karşın 6 ayda tamamlanan ve teknik incelemeler yapılmadan planlandığı gerekçesiyle eleştirilen ODTÜ Yolu'nda yine çökme meydana geldi.

Narbel yolu çökme Haberi

Narbel yolu çökme


Yeni Asır'ın İzmir'in en pahalı yolu olan ve istinat duvarı yıkılan Narlıdere'deki Nar-Bel yolunda çökmeler olduğu yönündeki haberini yalanlamaya çalışan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a en güzel cevabı gerçekler verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı ve Danıştay'ın plan hiyerarşisine uygun olmadığına karar verip yeniden bilirkişi raporu istediği Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı. Gece yarısı yaşanan olayda can ve mal kaybı olmazken, yolun bir kısmı da çöktü. 


Batur yalanlamaya çalıştı 


Yeni Asır, bu gelişmeyi Pazar günü özel haber olarak okuyucularına duyurdu. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ise, Yeni Asır'ın haberini yalanlamaya çalıştı. Yazılı bir açıklama yapan Batur, "Haber gerçeği yansıtmıyor. Haberde belirtildiğinin aksine, Narbel yolu üzerinde bir çökme bulunmuyor. Sözkonusu imar parselindeki yapılan çalışma istinat duvarı imalatıdır. Gerçekleştirilen...