03 / 05 / 2024

narlife komşuluk bağlarını güçlendirme çalışmaları

narlife komşuluk bağlarını güçlendirme çalışmaları

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi. Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C emeklileri aman dikkat! Maaşların yatacağı tarihler peş peşe açıklandı! Acil bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C emeklileri aman dikkat... Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen maaşların yatacağı tarihler peş peşe açıklandı! Acil bakın...

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Kiracıların başı ev sahipleri ile dertte! Ev sahipleri kiracılarını çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sorunlar gittikçe büyümeye başladı. Ev sahipleri yüzde 25 sınırına uymadan kira artışlarına devam ederken kiracılar yüksek kiralar altında ezilmeye başladı. Ev sahipleri şimdi de kiracılarını istediği zaman çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi

GSS Prim Borcu Olanlar Dikkat! Borçlarınızın 3'te 1'i Silinecek mi? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

GSS prim borcu olanları ilgilendiren sevindirici bir duyuru yapıldı. Duyuruya göre belirli tarihe kadar başvuru yapanların borçlarının 3'te 1'i silinecek. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar için borçlarının silinmesi için son başvuru tarihi... İşte GSS borç silinme detayları…

Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak

Dolar kurundaki rekor yükseliş ve ons altındaki ters dalga sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak konusu olurken son dakika açıklaması geldi. Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1.500 TL seviyesine kadar yükseldi. Altının efendisi İslam Memiş'ten yeni bir altın yorumu geldi. 21 gün sonra altın fiyatları için rakam paylaştı, yatırımcıların korktuğu başına geldi...

Altın yatırımcılarının ilgi odağı değişti! Resmen yeni dönem başlıyor!

Altın alıp, satan yatırımcılarının gözdesi değişti. Resmen herkes buna akın etmeye başladı. İşte detaylar!

İşte 3 Nisan haftasının piyasa takvimi! Dolar ve altın fiyatları ne olur? Borsada yükseliş ne zaman başlar?

Küresel pay piyasaları haftayı pozitif tamamlarken, gelecek hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti. Yurt içinde ise enflasyon ve imalat sanayi verileri yakından takip edilecek.

narlife komşuluk bağlarını güçlendirme çalışmaları Haberi

narlife komşuluk bağlarını güçlendirme çalışmaları

Narlife sakinlerinin komşularıyla her an iletişim halinde olmasını sağlayacak ve narlifekomsum.com adresi üzerinden ulaşılabilecek online platform; sosyal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesini amaçlıyor. Üyelerine yeni dostluklar ve paylaşımlar sunan platform, yönetimsel ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra kullanıcılarına sürpriz hediyelere sahip olma olanağı da sağlıyor. Sosyal bir ağ niteliği taşıyan platform, e-bülten üyeliği ile tüm ziyaretçilere yaşam, mimarlık, dekorasyon ve sağlık içerikli güncel konulara erişme ve paylaşma olanağı da sunuyor.


29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Narlife projesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpik standartlara yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, içinde sinema ve toplantı alanları da bulunan çok amaçlı salonu, çocuk oyun alanı, 889 araçlık kapalı otoparkı, kafe ve marketiyle...