28 / 04 / 2024

Nata Holding konut projeleri

Nata Holding konut projeleri

Türkiye'de birden konut satışlarımız arttı diyen Namık Tanık, 2020 yılına kadar 2 bin konut yapmayı hedeflediklerini, İstanbul, Ankara ve Adana'da yatırımlar gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Nata Holding'ten Gazi Mahallesi'nde 450 milyon liralık karma proje!

Yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Nata Holding'in yeni rotası İstanbul oldu. Firma, Gazi Mahallesi'nde 450 milyon liralık karma proje yapacak.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

30 bin konut üreten Dağ Holding 18 şantiyede çalışıyor!

Bu yıl tam 30. yaşını kutlayan Dağ Holding, 2022 yılına kadar yaklaşık olarak 30 bin konut ürettiğini açıkladı.

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Nata Holding konut projeleri Haberi

Nata Holding konut projeleri

NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Türkmenistan'ın çehresini değiştirecek birçok proje üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Aşkabat, ulaşım sorunu olmayan, temiz, pırıl pırıl geniş yolları olan bir şehir haline gelecek" dedi. 


AA muhabirine açıklamalarda bulunan Tanık, özellikle demiryolu ve köprü inşaatları ağırlıklı olmak üzere altyapı çalışmalarına yoğunlaştıklarını ifade etti. 


Kazakistan-Türkmenistan ve İran'ı birbirine bağlayan demiryolu hattı yaptıklarını anlatan Tanık, söz konusu hattın bölge için stratejik bir öneme sahip olduğuna değindi. Tanık, sinyalizasyon sistemleri, mekanik işler, konut ve istasyon projelerine de imza attıklarını belirtti. 


Bölgede 180 civarında köprü yaptıklarını kaydeden Tanık, devam eden projelere ilişkin şu bilgileri verdi: 


"2016-2017 Asya Olimpiyatları Aşkabat’ta düzenlenecek. Bu kapsamda şehir içinde 70 kilometrelik bir bulvar yapıyoruz. Yeni caddeler yapıyoruz. 18 köprülü kavşak yapıyoruz. Ankara'da gördüğümüz kavşakları biraz daha geliştirerek...