08 / 05 / 2024

Nedim Mustafa Kızıltunç

Nedim Mustafa Kızıltunç

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nedim Mustafa Kızıltunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Türk Kızılay'ın Hatay'daki gayrimenkulü kan merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Hatay ili, İskenderun ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız gidilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Yarın sabahtan itibaren Sincan'dan Kızılay'a aktarmasız bir şekilde metro seferlerimiz başlamış olacak." diye açıklama yaptı. 

Mustafa Küçüker'den emlak dolandırıcılığı uyarısı!

Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker, emlak alım satımında dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Küçüker, ''Vatandaşımızı uyarmakta fayda var" dedi.

Mustafa Kıraç: Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor!

İnşaat sektöründe sosyal alanlara yönelik talebin arttığını belirten Kıraç İnşaat firma sahibi Mustafa Kıraç, "Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor. Firmamız da talep doğrultusunda site çevrelerine yürüyüş yollarının yanı sıra büyük ve modern oyun parkları gibi sosyal alanlar inşa ediyo

Mustafa Köse: Kırcami imar planı artık bitmeli!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, “Seçim döneminde vaatler yarışır hale geldi. Biz imkanlarımız ölçüsünde toplumun her kesimine hitap eden bir seçim beyannamesiyle halkımızın karşısına çıkıyoruz” dedi.

Adana 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu açıldı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu’nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Vali Mustafa Büyük, Allah’a olan kulluğun gereğini yerine getire bilmek için ibadet hanelerin çok önemli bir yeri teşkil ettiğini söyledi.

Türk Kızılay'ı Zeynep Nedim Oyvar Huzurevi'ni yenileyecek!

Türk Kızılayı, İstanbul Yakacık'ta 30 dönüm arazide kurulu Zeynep Nedim Oyvar Huzurevi'ni örnek bir komplekse dönüştürmek için çalışma başlattı.

Muratpaşa Kızıltoprak Mahallesi'ne sağlık ocağı geliyor!

Mahallede eğitim, sağlık ve ulaşım konularında birçok sıkıntının olduğunu vurgulayan Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, "En büyük problemimiz 30 bin nüfuslu mahallede sağlık ocağının olmayışıdır" dedi.

Nedim Mustafa Kızıltunç Haberi

Nedim Mustafa Kızıltunç

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nedim Mustafa Kızıltunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)Şirket, amaç ve konusu gereği Restaurant, kafe, kafeterya, pastahane, işletmeciliği yapabilir. Bu amaçla iş yeri kiralayabilir, mevcut marka işletmelerin bayiliğini alabilir, b)Şirket, turizm işletmeciliği yapabilir, bu konuda tesisler inşa edebilir, satın alabilir, kiralayabilir, c)Şirket, İş yeri, konut, sosyal tesis, inşaat, bakım onarım, dekorasyon işleri yapabilir. d)Şirket yurt içinde, yurt dışında konut, iş yeri, fuar ve sergi  alanlarında dekorasyon yapabilir. e)Şirket amaç ve konusu gereği motorlu taşıtlar satın alabilir, sahibi olduğu motorlu taşıtları satabilir. f)Şirket amaç ve konusu gereği gayrimenkuller satın alabilir, sahibi...