05 / 05 / 2024

Nef gayrimenkul projeleri

Nef gayrimenkul projeleri

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, " Türkiye'de karlılıklar çok düşük. Bu nedenle ben işimi yurtdışına taşıyorum. Türkiye'de arsa sahibi kazanıyor. Ama yurtdışında müteahhit de kazanıyor." dedi.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Nef gayrimenkul projeleri Haberi

Nef gayrimenkul projeleri

ÇOK iddialı genç bir iş adamı ile karşı karşıyayız. 20 milyar dolarlık bir inşaat şirketi olmayı hedefliyor. Dünyadaki ilk uluslararası gayrimenkul markası olacaklarını söylüyor. Amerika'ya know-how sattıklarını vurguluyor. "En fazla 10 yıl içinde şirketimizin değerini 10 milyar dolara çıkarırız" diyor... 


Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur'dan söz ediyoruz. 2010 yılında kurduğu Nef markası ile gayrimenkul sektörüne, sektörün çalışma ve üretim anlayışına yenilikler kazandıran Timur, bir "nefes"te yaptıklarını ve yapacaklarını sıralıyor. "Nefes"ten ilham alarak oluşturduğu Nef markasının çalışma anlayışım, "Başkasının derdine dertlenmek" üzerine kurduğunu söylüyor. 


Tasarımı insanlar için lüks olmaktan çıkararak, bir yaşam biçimi haline getirme anlayışını misyon edindiğini söyleyen Timur, 24 odalı ev konsepti Foldhome (kişiye özel kullanım alanlarından oluşan konsept sinema, playstation ve müzik odası gibi alanlara kullan-öde sistemiyle sahip...