03 / 05 / 2024

Nef Merterin artısı var

Nef Merterin artısı var

Toplam 673 adet konut, 168 home-office ve 37 mağazadan meydana gelen Nef Merter artı avantajı kapsamında kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...

Evini kiraya vereceklere çok önemli uyarı: 12 yıl artı mahkeme süresi kadar çile çekersiniz!

Ev sahipleri ve kiracı anlaşmazlıkları devam ederken, evini kiraya vermek isteyen ev sahipleri de nelere dikkat etmesi gerektiğini araştırıyor. İşte yüzde 25 artış sınırı devam ederken evinizi kiraya verirken dikkat etmeniz gerekenler...

Satış rekorlarına rağmen, yollardaki 4 otomobilden biri hurda statüsünde!

Otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışı sürerken, ikinci el araca yönelenlerin sayısı da arttı. Gazeteci Emre Özpeynirci X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, alım gücü düştükçe otomobillerin de yaşlandığını söyledi. Vatandaş ise fiyatların çok yüksek olduğunu belirtti.

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Gayrimenkul sektöründe konut fiyatlarında nominal artış sürüyor...

Son zamanlarda yüksek fiyat artışları ve gayrimenkul piyasasında yer alan belirgin bir durgunluğa yol açarken, yükselen faiz oranları da yakın dönemde yatırım aracına dönüşen konutta fiyatları baskılıyor. İşte haberin detayları...

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

İkinci el araç alacaklara 'fiyat' uyarısı!

Türkiye’de son 2 yıldır aralıksız bir şekilde artış sürdüren 2.el araç fiyatları, son dönemdeki durağanlığının arkasından düşüş trendine başladı. Düşüş olan fiyatlar daha fazla iner mi? İşte haberin detayları...

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

Kira krizi yeniden alevlendi! Onlar da kiralara artış sınırı talep ediyor!

Alışveriş merkezleri pandemi döneminde markalara ciddi destekler sağlayarak kiraların önemli bölümünden feragat etti. Şimdi de kur artışıyla eriyen kiralar ile beraber iki taraf arasındaki kira krizi tekrar gün yüzüne çıktı. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı istiyor.

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! Kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitiyor?

Kiralarda yüzde 25 kira artış sınırlaması ne zaman bitecek sorusunun cevabı ev sahipleri ve kiracılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitiyor?

Kirada yüzde 25 sınırı ne zaman sona erecek? Hapis cezası geliyor!

Milyonlarca kiracıyı ve ev sahibini yakından ilgilendiren 1 Temmuz 2023 tarihinde sona ermesi beklenen kira zammı sınırlaması TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 11 Haziran 2022 tarihinde yürürlüğe giren kira artış sınırlamasıyla yalnızca zam oranı değil daha sert yaptırımlar planlanıyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitecek?

Kirada yüzde 25 kira artış sınırlaması ne zaman bitecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki yüzde 25 kira sınırı düzenlemesi ne zaman bitecek?

Altın fiyatlarındaki artış sürüyor! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını kaç TL? 28 Haziran altın fiyatları!

Kurban Bayramı’nın ilk günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, gram altın, çeyrek altın, ons altın ve Cumhuriyet altını ne kadar? Kaç TL? İşte 28 Haziran 2023 altın fiyatları...

Kiracılar hemen bakın! Bunu bilmeden hareket etmeyin!

Kirada fahiş fiyat artışlarını engellemek amacıyla yapılan düzenleme ile birlikte, yüzde 25 oranında artış sınırı uygulanması kararlaştırılmıştır. Bu düzenleme kapsamında, kiracılar ve ev sahipleri arasında bazı haklar tanınmaktadır. İşte bu düzenlemeyle birlikte ortaya çıkan haklar...

Nef Merterin artısı var Haberi

Nef Merterin artısı var

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Nef Merter artı avantajı dahilinde yüzde 6 peşinatla vadelendirme yapılıyor. Projede aylık taksitler 1,400 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen Nef Merter 13 Konutları toplam 673 adet konut, 168 home-office ve 37 mağazadan oluşuyor. 


Nef Merter artı avantajı kapsamında kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Merter bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Sosyal donatı alanları arasında; otopark, 24 saat güvenlik, spor tesisleri, yüzme havuzu bulunan Nef Merter 13 projesi, Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


Dairelerin satışlarına devam edilen Nef Merter artı avantajı kapsamında projenin rezidans bloğunda bulunan konutlar ilk defa satışa sunuluyor. Proje, 14 katlı 4 bloktan oluşuyor. 


Telefon: 444 9 633

Web: