04 / 05 / 2024

Nef ve İş GYOnun Topkapı projesi InIstanbul

Nef ve İş GYOnun Topkapı projesi InIstanbul

Nef ve İş GYO’nun Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arsa üzerinde hazırladığı projenin adı “inistanbul” olarak belirlendi. Projede 3 binin üzerinde konut yer alacağı konuşuluyor.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur tarafından kuruldu.

Nef City 82'de sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı!

Nef City 82'de yılın son fırsatı başladı. Arsa yatırımı yapmak isteyenlere sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı sunuluyor. 

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. 

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 15 yıl vadeli 0,64 faiz kampanyası!

Nef, 2020'de teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 15 yıl vadeli 0,64 faiz fırsatı sunuyor...

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası!

Nef 5 projesinde Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası başlattı. İşte Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası detayları...

Nef ve İş GYOnun Topkapı projesi InIstanbul Haberi

Nef ve İş GYOnun Topkapı projesi InIstanbul

Nef ve İş GYO’nun Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arsa üzerinde hayata geçirmeye hazırlandığı projenin adı “inistanbul” olarak belirlendi. 80 bin metrekareyi aşkın arsa üzerinde yapılacak projenin ayrıntıları kesinleşmese de, 3 binin üzerinde konut yer alacağı konuşuluyor.


Ayrıca Nef, daha önce yüzde 75 İş GYO ve yüzde 25 Nef mülkiyet payı ile alınmış arsanın yüzde 25’lik kısmını, 94 milyon bedelle alarak ortaklığı yüzde 50-50 olarak belirlemişti.



4 binlik talep


Ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcıların ilgisini çeken proje, bir hafta içerisinde 4 binin üzerinde talep aldı. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Sektörün iki büyük firması olarak topluma somut fayda sağlayacak bir işbirliği gerçekleştirdik. Geçmişte sanayinin egemen olduğu bir alanı, şehir yaşamı ve merkezine dahil edeceğiz. Tüm alt ve...