16 / 05 / 2024

nefes kredi paketi detayları 2021

nefes kredi paketi detayları 2021

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından sağlanan '2021 Nefes Kredisi' için başvurular bugün başlıyor. En fazla 200 bin liraya kadar kullandırılacak olan kredinin, pandemiden etkilenen KOBİ’lerin ekonomisini sağlamlaştırması amaçlanıyor.

Yarın vatandaşlar 'nefes' alacak! Başvurular başlıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin yaratmış olduğu ekonomik sıkıntıları gidermek için KOBİ'lere tanınan Nefes Kredisi başvuruları yarın başlıyor.

Dikkat! Nefes Kredi Paketi'nde detaylar belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ının duyurmuş olduğu Nefes Kredi Paketi'ne ilişkin detaylar açıklandı. Paket, 1 Haziran tarihinden itibaren devreye girecek.

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla beklenen promosyon kampanyaları için güncellemeler de peş peşe geldi. İşte Yapı Kredi yeni emekli paketi detayları...

Yapı Kredi Nisan 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni paketle emekliye tam 18 bin TL yatırılıyor!

SSK ve Bağkur emeklilerinin yüzünü güldüren maaş promosyonları peş peşe açıklanırken  Yapı Kredi'den de müjdeli haber geldi. İşte Yapı Kredi yeni promosyon paketi Nisan 2024...

İlk kez ev alacaklara müjde! Kredi faizi netleşiyor, işte en çok konuşulan oran!

İlk kez konut alacaklara yeni kredi paketi geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İlk konut alımında kredi erişimini sağlıyoruz." demişti. Peki söz konusu kredide faiz oranı ne olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Nefes Kartepe'de teslimler Haziran 2024'te! 

Nefes Kartepe projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını kredi kullanarak ödeme imkanı sunuluyor. Peki Nefes Kartepe'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

11 banka ihracatçılara uygun maliyetli kredi verecek! Bankalar bu proje için 1 milyar dolar ayırdı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 11 bankayla yaptığı işbirliği sonucu yeni kredi paketi devreye girdi. Bu kapsamda şirketlere 5 milyon dolar ile 100 milyon TL arasında uygun maliyetli kredi verilecek.

İş Bankası'ndan paraya ihtiyacı olanlara müjde

İş Bankası'ndan paraya ihtiyacı olan vatandaşlara gülzel bir haber geldi. Banka tarafından yeni kredi paketi açıklandı.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Düşük faizli kredi veren bir yer yok mu? diye kara kara düşünüyorsan bu haber senin için! ING'nin bu kampanyası kaçmaz

ING Bank aracılığı ile müşterilerine özel kredi duyurusu geldi. Ülkemizde meydana gelen ekonomik sorunlardan olumsuz etkilenen halka yeni avantajlar sunarak rahat bir nefes alması hedefleniyor. Peşin paraya ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatı ING Bank tarafından geldi. 

Kredi kartı kullananlar bu uyarılara kulak verin! Cebinizi büyük oranda rahatlatacak!

Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Bu uyarılara kulak verenler rahat bir nefes alabilir. İşte detaylar!

Garanti Bankası çıldırdı! Acil bakın

Bankalar tarafından hazırlanan kredi paketleri arasında Garanti Bankası tarafından hazırlanan kredi paketi bir hayli dikkat çekti. Banka, sıfır faiz ile kredi vereceğini duyurdu.

Halkbank'tan flaş açıklama geldi

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi yarışı devam ediyor. Halkbank tarafından öğrencilere yönelik önemli miktarda kredi paketi açıklandı. Halkbank öğrencilere 70 bin TL kredi verecek.

İş Bankası kesenin ağzını açtı. Müşterileri için önem arz ediyor

Son dönemde bankalar tarafından sağlanan kredi paketlerine yönelik ilgi hayli arttı. İş Bankası'ndan da müşterilerine yönelik çok önemli bir kredi paketi hazırlandı. İşte banka tarafından hazırlanan kredinin detayları.

nefes kredi paketi detayları 2021 Haberi

nefes kredi paketi detayları 2021

Reel ekonominin canlanması için milyonlarca vatandaşa sağlanan Nefes Kredisi’ne başvurular bugün başlıyor.

Sabah Gazertesi'nden Hazal Ateş'in haberine göre; Nefes Kredi Paketi Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 10 bankanın katılımı, TOBB ve Kredi Garanti Fonu işbirliği ile uygulamaya alınacak.

Buna göre cirosu 10 milyon liranın altında olan ve 2020 cirosunda 2019 yılına göre yüzde 25 zararı olan şirketler, üye oldukları oda ve borsalardan alacakları üyelik belgesi ile bugünden itibaren banka şubelerine başvurabilecekler. 

Paket kapsamında azami 200 bin liraya kadar kullanılacak krediler, işletmelerin maaş, kira ve tedarik giderleri başta olmak üzere işletme giderlerine karşı kullanılacak. Böylece dağıtılan kaynak reel ekonomiye aktarılacak.

Krediden faydalanmak isteyen işletmeler, üyelik belgesini oda-borsalara gitmeden, çevrim içi ortamda TOBB veya oda-borsaların sistemlerinden e-belge olarak da temin edebilecek.

Geçen yıl cirosu 1 milyon lirayı aşmayan işletmelere...