16 / 05 / 2024

Nemrut Dağı simülasyon

Nemrut Dağı simülasyon

Nemrut Dağı interaktif simülasyonu, Kral 1. Antiochos'un konuşan oyunu ve Kommagene Krallığı'nın kayıp hazine uygulamaları internet ortamında izlenmeye başlandı.Nemrut Dağı, interaktif simülasyon ve oyunlarla tanıtılacak.

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bilim insanlarının katılımıyla depremin etkilerini azaltmaya ve farkındalık oluşturmaya yönelik "Antalya Deprem Master Planı Konferansı" düzenledi. Konferans öncesinde vatandaşlar, deprem anında doğru davranışların sergilendiği simülasyon tırında bilgilendirildi.

EA'den müjde! Sims 4 artık tamamen ücretsiz! Paketler yarı fiyatına indi! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Popüler simülasyon oyunu The Sims 4 tüm platformlarda ücretsiz. Sims 5'in geliştirilmekte olduğu bildiriliyor.

Borsada beklenen oldu 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Borsa İstanbul'da manipülasyon yaptıkları iddiasıyla 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulurken aynı zamanda bu kişilere işlem yasağı da getirildi. İşte o isimler...

Borsada manipülasyon iddiaları! Aralarında büyük yatırımcıların da olduğu 10 kişi hakkında gözaltı kararı!

Borsada manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.  Borsada temmuz ortasında kamu bankaları hisselerinde başlayan olağanüstü yükseliş ve ardından aynı hızda düşüşle ilgili yapılan işlemler sebebiyle yapıldı.

Ehliyet alacaklar dikkat: Resmi Gazete’de yayımlandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre ehliyet eğitimi alacakları yeni bir eğitim süreci bekliyor. Sürücülere emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan yeni eğitimde sertifika ayrımı yapılmayacak. Sürücü adayları artık emniyet kemeri simülasyon eğitimi almak zorundalar.

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Nemrut Dağı tur güzergahında bulunan Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi...

İstanbul Havalimanı'nın 3'üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı'nda 18 Haziran'da 3'üncü pist kullanıma açılacak. Fransa'da pist için yaklaşma simülatör eğitimleri alan hava trafiğini yöneten kontrolörlere göre 3'üncü pistin açılması kapasiteyi artıracak ve gecikmeleri azaltacak...

Nemrut raylı sistem projesi bu yıl hızlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Nemrut'ta uzun zamandır gündemde olan ve çok sorulan raylı sistem projesi var. Projeyi bu yıl hızlandıracağız. UNESCO da projeyi onaylarsa hızlı bir şekilde yatırıma başlayacağız, hayata geçireceğiz" dedi...

TEKNOFEST'e katılanlar AFAD standında depremi deneyimleyecek!

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılanların, AFAD Mobil Deprem Simülasyon Merkezi'nde 7,2 büyüklüğündeki bir depremi deneyimlemesi mümkün olacak

Nemrut Dağı simülasyon Haberi

Nemrut Dağı simülasyon

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Nemrut Dağı, android işletim sistemlerine uyumlu uygulamalarla sanal alemde tanıtılacak.


Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Nemrut Dağı'nın sanal ortamda tanıtılması amacıyla hazırlanan Nemrut Dağı interaktif simülasyonu, Kral 1. Antiochos'un konuşan oyunu ve Kommagene Krallığı'nın kayıp hazine uygulamaları internet ortamında izlenmeye başlandı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Mahmut Demirtaş, kentin kültür ve turizm alanında cazibe merkezi haline dönüştürülmesi için sahip olduğu değerlerin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasını önemsediklerini belirtti.


Kentin Nemrut Dağı'na ev sahipliği yaptığını hatırlatan Demirtaş, şöyle devam etti:


"Bu noktadan hareketle tarihi süreç içerisinde bugüne kadar birçok uygarlığın büyüleyici kalıntılarına ev sahipliği yapan Adıyaman'ın sahip olduğu doğal, kültürel ve tarihi değerlerini ortaya çıkarmak amacıyla profesyonel anlamda tanıtım portalı oluşturduk."


Demirtaş, portalın hazırlanması kapsamında çeşitli görüntü çekim teknikleriyle...