10 / 05 / 2024

nereye yağmur yağacak

nereye yağmur yağacak

Marmara'ya yağış geliyor. 5 gün boyunca yağmur var. Meteoroloji'ye göre 5 gün boyunca tüm Türkiye'de yağmur görülecek. Türkiye'nin kuzey batısının yağışlı havanın etkisine gireceği tahmini yapıldı...

Kira geliri olanlar aman dikkat! Bunu yapmayana ceza yağacak!

Bu yılın Mart ayı ile beraber kira geliri elde eden milyonlarca kişi beyanname verecek. Mart ayının sonuna kadar elde etmiş oldukları geliri Maliye'ye bildirmeyenlerin hem istisna hakkı kaybolacak hem de vergi cezası ortaya çıkacak.

Ev sahipleri dikkat! İzinsiz yapanlara ceza yağacak!

Kiralardaki fahiş artışların nedenlerinden bir tanesi olan ve kiracıları mağdur eden uygulamaya yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Avukat Ayşe Hüseyinoğlu konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Araç sahipleri acil bakın, son gün 30 Kasım! Büyük cezası var!

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin son ödeme tarihi 30 Kasım olarak belirlendi, söz konusu vergileri ödemeyenlere adeta ceza yağacak...

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Konut fırsatçılarına ceza yağacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın lokmasına kasteden fırsatçılara göz açtırmadıklarını kaydederek, yanıltıcı ilan verilmesi ya da bu konuda zafiyet gösterilmesi halinde 100 bin TL'ye kadar idari para cezası uygulayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı'nda bunu yapanlar yandı! Cezalar şimdiden belli oldu!

Kurban Bayramı’na az bir zaman kaldı. Kurban kesecek olan vatandaşlara uyarılar yapıldı. Bunu yapanlara ceza yağacak. İşte detaylar!

Kurban keseceklere kırmızı kodlu uyarı! Kurallara uymayanlara peş peşe ceza yağacak!

Kurban Bayramı'nda geri sayım başladı. Bu bayram kurban keserken kurallara uymayan vatandaşlara ağır yaptırımlar uygulanacak. 

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar, bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

nereye yağmur yağacak Haberi

nereye yağmur yağacak

Marmara'ya yağış geliyor. 5 gün boyunca yağmur var. Meteoroloji'ye göre 5 gün boyunca tüm Türkiye'de yağmur görülecek.


Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin kuzey batısının yağışlı havanın etkisine gireceği tahmini yapıldı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde Trakya'da görülecek gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların Edirne, Kırklareli ile Tekirdağ'ın batısında (Malkara ve Hayrabolu) kuvvetli (metrekareye 21 - 50 kg) olacağı tahmin edildi. 


Açıklamada, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlar ve yetkililer...